Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie king Songtekst: walking by myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie king - walking by myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking by myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking by myself .

Origineel

Walkin' by myself, I hope you'll understand I just walk to be your lovin' man I love you, yes, I love you with all my heart and soul I wouldn't mistreat you for my weight in gold You know I love you, you know it's true Give you all my lovin', what more can I do Walkin' by myself, I hope you'll understand I just walk to be your lovin' man You know I love you, you know it's true Give you all my, what more can I do I'm walkin' by myself, I hope you'll understand I just walk to be your lovin' man Yeah, I just walk to be your lovin' man Try again now

 

Vertaling

In m'n eentje lopen, ik hoop dat je het begrijpt Ik loop alleen om je liefhebbende man te zijn Ik hou van je, ja, ik hou van je met heel mijn hart en ziel Ik zou je niet mishandelen voor mijn gewicht in goud Je weet dat ik van je hou, je weet dat het waar is Ik geef je al mijn liefde, wat kan ik nog meer doen Walkin' by myself, I hope you'll understand Ik loop alleen maar om je liefhebbende man te zijn Je weet dat ik van je hou, je weet dat het waar is Ik geef je al mijn, wat kan ik nog meer doen Ik loop in m'n eentje, ik hoop dat je het begrijpt Ik loop alleen maar om je liefhebbende man te zijn Ja, ik loop alleen maar om jouw liefhebbende man te zijn Probeer het nu nog eens