Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie mercury Songtekst: big spender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie mercury - big spender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big spender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie mercury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie mercury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big spender .

Origineel

Big Spender. -Artist/Band:Queen. I. The minute you walked in the. joint. I can see you are a man of. distinction. A real big spender. Good looking, so refined. Say, woudn't you like to know. What's going on in my mind. II. So let me get right to the point. I don't park my coat for every. man I see. Hey, big spender. Spend a little time with me. Would'nt you like to have fun,. fun,fun. How about a few laughs, laugh!. I could show you a good time. Let me show you a good time. REPEAT I. REPEAT II EXCEPT LAST LINE. Hey big spender!. Hey big spender!. Het big spender!

 

Vertaling

Big Spender. -Artiest/Band: Queen. Vanaf het moment dat je de tent binnenliep. Ik kan zien dat je een man van. onderscheid bent. Een echte big spender. Je ziet er goed uit, zo verfijnd. Zeg, zou je niet graag willen weten. Wat er in mijn hoofd omgaat. II. Dus laat me meteen ter zake komen. Ik parkeer mijn jas niet voor elke man die ik zie. Hey, big spender. Breng wat tijd met me door. Zou je geen plezier willen hebben, plezier, plezier. Wat dacht je van een paar lachjes? Lachen! Ik kan je een leuke tijd bezorgen. Laat me je een leuke tijd bezorgen. HERHAAL I. HERHAAL II BEHALVE DE LAATSTE REGEL. Hey big spender!. Hey big spender!. De big spender!