Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddie Mercury - Songtekst: I Was Born To Love You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddie Mercury - - I Was Born To Love You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Was Born To Love You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddie Mercury -! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddie Mercury - en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Was Born To Love You .

Origineel

an amazing feeling coming through I was born to love you with every single beat of my heart yes, I was born to take care of you every single day of my life you are the one for me, I am the man for you you were made for me, you're my ecstasy if I was given every opportunity I'd kill for your Love so take a chance with me, let me romance with you I'm caught in a dream, and my dream's come true (it's) so hard to believe this is happening to me an amazing feeling coming through I was born to love you with every single beat of my heart, yes I was born to take care of you every single day of my life I wanna love you, I love every little thing about you I wanna love you, love you, love you born to love you, born to love you, yes I was born to Love you born to love you, born to love every single day of my life I was born to take care of you every single day of my life I was born to love you with every single beat of my heart yeah, I was born to take care of you, honey every single day of my life

 

Vertaling

een geweldig gevoel komen door Ik ben geboren om van je hou met elke slag van mijn hart ja, ik ben geboren om te zorgen voor u elke dag van mijn leven jij bent degene voor mij, ik ben de man voor u je bent gemaakt voor mij, je bent mijn extase als ik elke kans kreeg zou ik een moord voor uw Liefde dus neem een ​​kans met mij, laat me romance met je Ik ben gevangen in een droom, en mijn droom die uitkomt (Het is) zo moeilijk te geloven dat dit gebeurt voor mij een geweldig gevoel komen door Ik ben geboren omhou van je met elke slag van mijn hart, ja Ik ben geboren om te zorgen voor u elke dag van mijn leven Ik wil hou van je, ik hou van elk klein ding over jou Ik wil hou van je, hou van je, hou van je geboren om je liefde, geboren om je liefde, ja ik ben geboren om je Liefde geboren om je liefde, geboren om elke dag van mijn leven hou Ik ben geboren om te zorgen voor u elke dag van mijn leven Ik ben geboren om van je hou met elke slag van mijn hart ja, ik ben geboren om te zorgen voor je, schat elkedag van mijn leven