Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie mercury Songtekst: the fallen priest new orchestrated version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie mercury - the fallen priest new orchestrated version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the fallen priest new orchestrated version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie mercury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie mercury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the fallen priest new orchestrated version .

Origineel

Free me, free yourself A life of sacrifice controlled me But those promises I made no longer hold me Mercurial more wayward by the hour The shackles fall away, I'm in your power Free me, and free yourself Come to me and let me lead you I beg you, I beseech you to let go My heaven is yours and heaven is all I know We are mortal In the hands of Gods who roll the dice Searching for an earthly paradise So hard to find We are mortal We are victims of our weaknesses and passion We are reaching for the heights (I am falling, I am falling from the heights) But I promised I would serve I should be a rock against depravity and sin Oh no sin no sin Free yourself, let your life begin, oh To yourself be true I am a man of God I should not be here with you Free me we are mortal, ah Come a little closer to the fire To love and live that one desire Denial of that love is treason The love that we make The force of our lives and its reason We are mortal In the hands of Gods who roll the dice Searching for an earthly paradise So hard to find We are mortal Victims of our weaknesses and passion (I am falling, I am falling we, we are mortal) Why do I believe in you You're destroying my world Hold nothing back Give me all there is I want it all This is where we stand This is all there is Prisoners of each others love Prisoners of each others love

 

Vertaling

Bevrijd me, bevrijd jezelf Een leven van opoffering beheerste me Maar de beloftes die ik maakte houden me niet langer vast Wispelturig meer eigenzinnig met het uur De ketenen vallen weg, ik ben in jouw macht Bevrijd me, en bevrijd jezelf Kom naar me toe en laat me je leiden Ik smeek je, ik smeek je om los te laten Mijn hemel is de jouwe en de hemel is alles wat ik ken Wij zijn sterfelijk In de handen van goden die dobbelen Op zoek naar een aards paradijs Zo moeilijk te vinden Wij zijn sterfelijk Wij zijn het slachtoffer van onze zwakheden en passie We reiken naar de hoogten (Ik val, ik val van de hoogten) Maar ik heb beloofd dat ik zou dienen Ik zou een rots moeten zijn tegen verdorvenheid en zonde Oh geen zonde geen zonde Bevrijd jezelf, laat je leven beginnen, oh Wees trouw aan jezelf Ik ben een man van God Ik zou hier niet bij jou moeten zijn Bevrijd me, we zijn sterfelijk, ah Kom een beetje dichter bij het vuur Om lief te hebben en te leven dat ene verlangen Ontkenning van die liefde is verraad De liefde die we maken De kracht van ons leven en zijn reden Wij zijn sterfelijk In de handen van goden die dobbelen Op zoek naar een aards paradijs Zo moeilijk te vinden Wij zijn sterfelijk Slachtoffers van onze zwakheden en passie (ik val, ik val wij, wij zijn sterfelijk) Waarom geloof ik in jou Je vernietigt mijn wereld Hou niets achter Geef me alles wat er is Ik wil het allemaal Dit is waar we staan Dit is alles wat er is Gevangenen van elkaars liefde Gevangenen van elkaars liefde