Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freddie & the dreamers Songtekst: it doesn't matter anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freddie & the dreamers - it doesn't matter anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it doesn't matter anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freddie & the dreamers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freddie & the dreamers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it doesn't matter anymore .

Origineel

There you go and baby, here am I. Well, you left me here so I could sit and cry. GOLLY gee, what have you done to me? BUT I guess it doesn't matter any more Do you remember baby, last September How you held me tight, each and every night Oh baby, how you drove me crazy WELL I guess it doesn't matter any more There AIN'T no use in me a-cryin'. 'CAUSE I've done everything and I'm sick of tryin'. I've thrown away my nights, Wasted all my days over you Now you go your way, BABY, and I'll go mine Now and forever till the end of time AND I'll find somebody new and baby, we'll say we're through And you won't matter anymore There AIN'T no use in me a-cryin'. 'CAUSE I've done everything and now I'm sick of tryin'. I've thrown away my nights, Wasted all my days over you Now you go your way, BABY, and I'll go mine Now and forever till the end of time AND I'll find somebody new and baby, we'll say we're through YOU WON'T MATTER ANYMORE YOU WON'T MATTER ANYMORE YOU WON'T MATTER ANYMORE. And you won't matter anymore

 

Vertaling

Daar ga je. Schatje, hier ben ik. Nou, je liet me hier achter zodat ik kon zitten en huilen. GOLLY gee, wat heb je met me gedaan? Maar ik denk dat het niet meer uitmaakt Weet je nog schat, afgelopen september Hoe je me stevig vasthield, elke nacht Oh baby, hoe je me gek maakte Nou ik denk dat het niet meer uitmaakt Het heeft geen zin dat ik ga huilen. Want ik heb alles gedaan en ik ben het beu om het te proberen. Ik heb mijn nachten weggegooid, Verspilde al mijn dagen aan jou Nu ga je jouw weg, BABY, en ik de mijne Nu en voor altijd tot het einde der tijden AND I'll find somebody new and baby, we'll say we're through En jij doet er niet meer toe Het heeft geen zin dat ik huil. 'Want ik heb alles gedaan en nu ben ik ziek van het proberen'. Ik heb mijn nachten weggegooid, al mijn dagen verspild aan jou Nu ga je jouw weg, BABY, en ik de mijne Now and forever till the end of time AND I'll find somebody new and baby, we'll say we're through JIJ DOET ER NIET MEER TOE JE DOET ER NIET MEER TOE JE DOET ER NIET MEER TOE. En jij doet er niet meer toe