Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddy Birset Songtekst: Et Maintenant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddy Birset - Et Maintenant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Et Maintenant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddy Birset! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddy Birset en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Et Maintenant .

Origineel

Freddy Birset, Helmut Lotti - et maintenant / what now my love Et maintenant Que vais-je faire? De tout ce temps Que sera ma vie De tous ces gens Qui m'indifferent Maintenant Que tu es parti Toutes ces nuits Pourquoi? Pour qui? Et ce matin qui revient pour rien Ce coeur qui bat Pourqui? Pourquoi? Qui bat trop fort, Trop fort... What now my love, Now that it's over I feel the world Closing in on me Here come the stars, Tumbling around me And there's the sky, Where the sea should be Vous, mes amis, What now my love, soyez gentils, Now that you're gone Vous savez bien I'd be a fool que l'on n'y to go on peut rien and on . Même Paris No one would care, crêve d'ennui No one would cry Toutes ses rues If I should live me or tuent die What now my love Now there is nothing Only my last goodbye Only my last goodbye Read more:

 

Vertaling

Freddy Birset Helmut Lotti - en nu / wat nu mijn liefde En nu Wat zal ik doen? Al die tijd Wat zal mijn leven Al deze mensen Over mij onverschillig Nu Je weg bent Al die nachten Waarom? Voor wie? En vanmorgen die terugkeert voor niets Het kloppend hart Pourqui? Waarom? Kloppend te hard, Te sterk ... Wat nu mijn liefde, Nu dat het voorbij is Ik voel de wereld Sluiten in op mij Hier komen de sterren, Tuimelen om me heen En er is de hemel, Waar de zeeZou Moeten Zijn Jij, mijn vrienden, Wat nu mijn liefde, wees aardig, Nu dat je weg bent Weet je Ik zou een dwaas wij zijn om verder te gaan machteloos en op. Zelfs Parijs Niemand zou schelen, boredom're koken Niemand zou Cry Alle straten Als ik shoulds wonen mij goud doden sterven Wat nu mijn liefde Nu is er niets Alleen mijn laatste afscheid Alleen mijn laatste afscheid Lees meer: