Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddy Breck Songtekst: Bianca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddy Breck - Bianca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bianca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddy Breck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddy Breck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bianca .

Origineel

? Play the Freddy Breck Quiz ? Du bist die schönste der Welt für mich, Bianca. Durch jedes Feuer geh' ich für Dich, Bianca. Ich kann wie Du mein Leben nur einmal leben, d'rum teile ich es mit Dir. Denn ich will Dir allein meine Liebe geben, d'rum bleibe immer bei mir. Trennen uns schwere Ketten aus Eisen, ich werde kämpfen und Dir beweisen: Ich bin nur Dein, für immer nur Dein. Ich komm' zu Dir, bist Du noch so fern, Bianca. Ich hol' vom Himmel Dir jeden Stern, Bianca. Ich kann wie Du mein Leben nur einmal leben, d'rum teile ich es mit Dir. Denn ich will Dir allein meine Liebe geben, d'rum bleibe immer bei mir. Trennen uns schwere Ketten aus Eisen, ich werde kämpfen und Dir beweisen: Ich bin nur Dein, für immer nur Dein. Für immer nur Dein! Read more:

 

Vertaling

? Speel de Freddy Breck Quiz ? Jij bent de mooiste in de wereld voor mij, Bianca. Door elke brand, zal ik ga voor jou, Bianca. Ik kan mijn leven live once zoals jij, d'rum ik met u delen. Want ik geef je alleen mijn liefde, d'rum altijd bij me blijven. Ons scheiden zware ketens van ijzer, Ik zal vechten en bewijzen: Ik ben gewoon van jou, want alleen jou voor altijd. Ik kom tot u, ben je nog zo ver weg, Bianca. Ik zal je uit de hemel elke ster, Bianca. Ik kan mijn leven live once zoals jij, d'rum ik met u delen. Want ik geef je alleen mijn liefde, d'rum altijd bij me blijven. Ons scheiden zware ketens van ijzer, Ik zal vechten en bewijzen: Ik ben gewoon van jou, want alleen jou voor altijd. Alleen voor jou voor altijd! Lees meer: ??