Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddy Fender Songtekst: Wasted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddy Fender - Wasted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wasted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddy Fender! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddy Fender en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wasted .

Origineel

(1st Verse) Wasted days and wasted nights, I have left for you Behind for you don't belong to me, your heart belongs to someone else. (2nd Verse) Why should I keep loving you, when I know that you're Not true? And why should I call your name, when you're to blame for making me Blue? (chorus) Don't you remember the days that you went away and left me, I was so lonely prayed for you only, my love. repeat (2nd Verse) Why should I keep loving you, When I know that you are not true? And why should I call you're name when you're 2 blame 4 makin me blue (chorus) Don't you remember the days, that went away and left me I was so loney prayed 4 you only, My LOVE repeat (2nd verse) Why should I keep loving you, when I know that you are not true And why should I call your name when you're 2 blame, 4 making me blue

 

Vertaling

(1e couplet) Verspilde dagen en verspilde nachten, Ik heb links voor u Behind voor u niet van mij, je hart aan iemand anders toebehoort. (2e Vers) Waarom zou ik houden van je te houden, als ik weet dat je niet waar? En waarom zou ik noem je naam, als je de schuld voor het maken van me Blue? (Refrein) Weet je niet meer de dagen dat je ging weg en liet mij, Ik was zo eenzaam gebeden alleen voor u, mijn liefde. herhalen (2e Vers) Waarom zou ik houden van je te houden, Als ik weet dat je nietwaar? En waarom zou ik je naam bent als je 2 schuld 4 makin me blauw (Refrein) Weet je niet meer de dagen, dat weg me ging en liet Ik was zo loney gebeden 4 u alleen, Mijn LIEFDE herhalen (2e couplet) Waarom zou ik houden van je te houden, als ik weet dat je niet waar zijn En waarom zou ik je naam noemen als je 2 schuld, 4 maakt me blauw