Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddy Mercury Songtekst: Guide Me Home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddy Mercury - Guide Me Home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Guide Me Home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddy Mercury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddy Mercury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Guide Me Home .

Origineel

Lyrics to Guide Me Home : Lyrics to Guide Me Home : Now the wind has lost my sail Now the scent has left my trial Who will find me Take care and side with me Guide me back Safely to my home Where I belong... Once more Where is my star in heaven's bough WHere is my strength, I need it now Who can save me Lead me to my destiny Guide me home Safely to my home Once more Guide me back Safely to my home Once more But how can I go on? How can I go on this way Now the wind has lost my sail Now the scent has left my trial Who will find me Take care and side with me Guide me back Safely to my home Where I belong... Once more Where is my star in heaven's bough WHere is my strength, I need it now Who can save me Lead me to my destiny Guide me home Safely to my home Once more Guide me back Safely to my home Once more But how can I go on? How can I go on this way

 

Vertaling

Lyrics to Me Guide Home: Lyrics to Me Guide Home: Nu de wind is mijn zeil verloren Nu is de geur heeft mijn proces verlaten Wie zal mij vinden Verzorgen en aan de zijkant met mij Leid mij terug Veilig naar mijn huis Waar ik behoor ... Nog eens Waar is mijn ster in de hemel tak Waar is mijn kracht, ik heb het nu nodig Wie kan mij redden Leid mij naar mijn bestemming Leid mij naar huis Veilig naar mijn huis Nog eens Leid mij terug Veilig naar mijnhuis Nog eens Maar hoe kan ik doorgaan? Hoe kan ik op deze manier Nu de wind is mijn zeil verloren Nu is de geur heeft mijn proces verlaten Wie zal mij vinden Verzorgen en aan de zijkant met mij Leid mij terug Veilig naar mijn huis Waar ik behoor ... Nog eens Waar is mijn ster in de hemel tak Waar is mijn kracht, ik heb het nu nodig Wie kan mij redden Leid mij naar mijn bestemming Leid mij naar huis Veilig naar mijn huis Nog eens Leid mij terug Veilignaar mijn huis Nog eens Maar hoe kan ik doorgaan? Hoe kan ik op deze manier