Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freddy Mercury Songtekst: Living On My Own

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freddy Mercury - Living On My Own ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Living On My Own? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freddy Mercury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freddy Mercury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Living On My Own .

Origineel

Sometimes I feel I'm gonna break down and cry Nowhere to go, nothing to do with my time I get lonely, so lonely, living on my own

 

Vertaling

Soms voel ik me I'm gonna breken en huilen Nergens te gaan, niets te maken met mijn tijd Ik eenzaam, zo eenzaam, leven op mijn eigen