Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frederic François Songtekst: Mon Coeur Te Dit Je T'aime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frederic François - Mon Coeur Te Dit Je T'aime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mon Coeur Te Dit Je T'aime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frederic François! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frederic François en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mon Coeur Te Dit Je T'aime .

Origineel

La maison a l'air plus grande, Surtout la chambre, Il ne reste rien de toi que ton parfum, Je découvre en ton absence, Un vide immense En voyant s'ouvrir les roses du jardin, Je vis près du téléphone, Mais quand il sonne, C'est jamais le coup de fil que j'espérais, Tu m'oublies et moi je chante, Mais si je chante, C'est seulement pour me retenir de pleurer. Mon cœur te dit je t'aime, Il ne sait dire que ça, Je ne veux pas te perdre, J'ai trop besion de toi, Mon cœur te dit je t'aime, Il est perdu sans toi, Read more:

 

Vertaling

Het huis heeft meer lucht, Vooral de kamer, Er is niets meer van jou dat je parfum, Ontdek ik in uw afwezigheid, Een enorme lege Het zien van de open rozen in de tuin, Ik woon in de buurt van de telefoon, Maar wanneer het ringen, Dit is niet de oproep hoopte ik, Je vergeet mij en ik zing, Maar als ik zing, Het is slechts huilen te houden. Mijn hart zei dat ik van je hou, Hij weet alleen maar zeggen dat, Ik wil niet je verliest, Ik heb te veel van besionu Mijn hart zei dat ik van je hou, Hij is verloren zonder jou, Lees meer: