Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frederirique Spigt Songtekst: Something About You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frederirique Spigt - Something About You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Something About You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frederirique Spigt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frederirique Spigt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Something About You .

Origineel

We could watch this from the side We could comment on the world as it floats by Applaud the things we know Condemn the soul that wants to grow Oh, I just want to go with what was already inside Frédérique Spigt en Sarah Bettens: And I think I know Something about you You need someone just like me Someone just like me to be with you Frédérique Spigt: Look at what you have to give You owe it to the ones who never get to live the life I see for you and me Love is all we really need And you make it fun to be this consciously naive Frédérique Spigt en Sarah Bettens: And I think I know Something about you You need someone just like me Someone just like me to be with you Sarah Bettens: Don’t think I’m not afraid Frédérique Spigt: Nothing scares me more than losing you Sarah Bettens: This is the song where I can Frédérique Spigt en Sarah Bettens: Finally totally give myself to you Frédérique Spigt en Sarah Bettens: And I think I know Something about you You need someone just like me Someone just like me to be with you Frédérique Spigt en Sarah Bettens: I think I know Something about you You need someone just like me Someone just like me to be with you

 

Vertaling

We konden kijken naar deze vanaf de zijkant We konden commentaar op de wereld zoals hij zweeft door Juichen de dingen die we weten Veroordelen de ziel, die wil groeien Oh, ik wil gewoon om te gaan met wat er al binnen Frederique Spigt en Sarah Bettens: En ik denk dat ik weet Iets over je Je hebt iemand nodig net als ik Iemand net als ik bij je zijn Frederique Spigt: Kijk naar wat je te geven hebt U bent het aan degenen die nog nooit naar de leven Ik zie voor jou en mij Liefde is alles wat we echt nodig hebben En je maakt het leuk om dit bewust naïeve Frederique Spigt en Sarah Bettens: En ik denk dat ik weet Iets over je Je hebt iemand nodig net als ik Iemand net als ik bij je zijn Sarah Bettens: Denk niet dat ik ben niet bang Frederique Spigt: Niets schrikt me meer dan het verliezen van je Sarah Bettens: Dit is het lied waar ik kan Frederique Spigt en Sarah Bettens: Ten slotte geheel geef mezelf aan jou Frederique Spigt en Sarah Bettens: En ik denk dat ik weet Iets over je Je hebt iemand nodig net als ik Iemand net als ik bij je zijn Frederique Spigt en Sarah Bettens: Ik denk dat ik weet Iets over je Je hebt iemand nodig net als ik Iemand net als ik bij je zijn