Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freedy johnston Songtekst: moving on a holiday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freedy johnston - moving on a holiday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moving on a holiday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freedy johnston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freedy johnston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moving on a holiday .

Origineel

Here comes the first good snow Only to decorate a vacant yard Moving out of here tonight All that's left to do is sweep the floor Old address book in my hand How'd I lose my place again The only thing not packed away Moving on a holiday Just another place left clean Won't be dreaming here anymore Empty shelves and lonely keys Sounds so hollow when I shut the door Driving slowly, quiet streets Signals even red and green Me and what's not thrown away Moving on a holiday I can almost hear my heart But the motor's making Such a peaceful sound Up across the great divide And you can't tell When you start going down

 

Vertaling

Hier komt de eerste goede sneeuw Alleen om een leeg erf te versieren Vanavond verhuizen Alles wat ik nog moet doen is de vloer vegen Oude adresboek in mijn hand Hoe ben ik mijn huis weer kwijtgeraakt Het enige dat nog niet ingepakt is Verhuizen op een vakantie Nog een plek schoon achtergelaten Ik zal hier niet meer dromen Lege planken en eenzame sleutels Klinkt zo hol als ik de deur sluit Langzaam rijden, stille straten Seinen zelfs rood en groen Ik en wat niet weggegooid is Bewegend op een vakantie Ik kan bijna mijn hart horen Maar de motor maakt Zo'n vredig geluid Over de grote kloof And you can't tell When you start going down