Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freelance Whales Songtekst: Follow Through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freelance Whales - Follow Through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Follow Through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freelance Whales! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freelance Whales en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Follow Through .

Origineel

I will learn to console The dying cylon Whose hope Has binary slow turned Into grief into Hearts we hid up our sleeves I didn't have to leave I can see I was hopeless and naive Now I see now I see Making good on our plan As I stuck to my presets No offense It's just I never made amends With myself I'll always see through this lens The wires bind the stems I will not Shoot my valence through the air I am not One of them Two words I never thought they'd be the ones I'd choose And I'll always follow through Few turns I never thought they'd be the ones of news It's closer than I ever knew

 

Vertaling

Ik zal leren om te troosten De stervende cylon Wiens verwachting Heeft binaire langzaam gedraaid In verdriet in Harten verborgen wij onze mouwen Ik hoefde niet te vertrekken Ik kan zien Ik was hopeloos en naïef Nu zie ik nu zie ik Het maken van goede op ons plan Zoals ik vast aan mijn presets Geen strafbaar feit Het is alleen dat ik nooit weer goed gemaakt Met mezelf Ik zal altijd zien door deze lens De draden binden stelen Ik zal niet Schiet mijn valentie door de lucht Ik ben niet Een van hen Twee woorden Ik had nooit gedacht dat ze zou zijn die ik zou kiezen EnIk zal altijd volgen via Paar slagen Ik had nooit gedacht dat ze degenen zijn van het nieuws Het is dichterbij dan ik ooit gekend