Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: freezepop Songtekst: 7 boom medly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: freezepop - 7 boom medly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 boom medly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van freezepop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van freezepop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 boom medly .

Origineel

You keep coming to me I can feel your dynamite The way you move Get in the groove You're driving me crazy Crazy for you Step in time You move your feet It's time for us To Boom Boom You can come get close to me And feel the burning fire Feel the time you got the beat It's time for us to boom boom Get to sing this funk in me And feel my strong desire (Chorus) Boom boom boom Lets go back to my room So we can do it all night And you can make me feel right (end 3rd time) Whoaaa X3 To be or not to be Dont you know I like your bite Get to the view Closer to you You're driving me crazy Crazy for you Step in time and move your feet It's time for us to boom boom You can come get close to me And feel the burning fire Feel the time you got the beat It's time for us to boom boom Get to see this funk in me And feel my strong desire (Back to chorus)X4 Boom Boom Boom Boom I want you in my room And spend the night together From now until forever Boom Boom Boom Boom I want to go boom boom And spend the night together Together in my room Whoaaa X2 This is what I want to do Whoaa X2 Let's have some fun Woaaax2 One on one just me and you Whoaa X2 Boom Boom Boom Boom I want you in my room And spend the night together From now until forever Boom Boom Boom Boom I want to go boom boom And spend the night together Together in my room Boom Boom Boom Boom I want you in my room And spend the night together From now until forever Boom Boom Boom Boom I want to go boom boom And spend the night together Together in my room Boom Boom Boom Boom I want you in my room And spend the night together From now until forever Boom Boom Boom Boom I want to go boom boom And spend the night together Together in my room

 

Vertaling

Je komt steeds naar me toe Ik kan je dynamiet voelen De manier waarop je beweegt Get in the groove You're making me crazy Gek op jou Stap in de tijd Je beweegt je voeten It's time for us To Boom Boom You can come close to me En voel het brandende vuur Voel de tijd dat je de beat hebt Het is tijd voor ons om te boem boem Krijg deze funk in me te zingen En voel mijn sterke verlangen (refrein) Boom, boom, boom Laten we teruggaan naar mijn kamer Zodat we het de hele nacht kunnen doen En je kan me goed laten voelen (einde 3e keer) Whoaaa X3 To be or not to be Weet je niet dat ik van je beet hou Ga naar het uitzicht Dichter bij jou Je maakt me gek Gek op jou Stap in de tijd en beweeg je voeten It's time for us to boom boom Je kunt dicht bij me komen And feel the burning fire Voel de tijd dat je de beat hebt It's time for us to boom boom Krijg deze funk in mij te zien En voel mijn sterke verlangen (Terug naar refrein) X4 Boom Boom Boom Ik wil je in mijn kamer En samen de nacht doorbrengen Van nu tot voor altijd Boom, boom, boom, boom Ik wil boom boom gaan En samen de nacht doorbrengen Samen in mijn kamer Whoaaa X2 Dit is wat ik wil doen Whoaa X2 Laten we wat plezier maken Woaaax2 Een op een alleen ik en jij Whoaa X2 Boom, boom, boom, boom Ik wil je in mijn kamer En samen de nacht doorbrengen Van nu tot voor altijd Boom, boom, boom, boom Ik wil boom boom gaan En samen de nacht doorbrengen Samen in mijn kamer Boom, boom, boom, boom Ik wil je in mijn kamer En samen de nacht doorbrengen Van nu tot voor altijd Boom, boom, boom, boom Ik wil boom boom gaan En samen de nacht doorbrengen Samen in mijn kamer Boom, boom, boom, boom Ik wil je in mijn kamer En samen de nacht doorbrengen Van nu tot voor altijd Boom Boom Boom Boom Ik wil boom boom gaan En samen de nacht doorbrengen Samen in mijn kamer