Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freiheit Songtekst: Every Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freiheit - Every Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Every Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freiheit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freiheit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Every Time .

Origineel

You let me try so hard, babe I'm giving all my best Pretending there's no passion You seem to be impressed Won't you tell me what to do I'm so in love with you Don't ever make me give you A promise I might break I never wanna have to Pretend and lie and fake Baby tell me what to do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Don't make me tell you stories There's so much I could say But words destroy the moment And carry it away Please tell me what to do Cause I'm in love with you Your love is like an ocean I'm drowning in your soul I'm blinded by emotion I'm gonna lose control Baby tell me what to do Cause I'm in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you Every time you need me I'll be here Every time you leave me I'll be near Every time you hold me like you do I'm so in love with you

 

Vertaling

Je laat me proberen zo hard, babe Ik geef al mijn beste Doen alsof er geen passie Je lijkt de indruk te zijn Zal je me niet vertellen wat te doen Ik ben zo verliefd op jou Do not ever make me je geeft Een belofte die ik zou kunnen breken Ik wil nooit hoeft te Pretend en liegen en valse Baby, vertel me wat te doen Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt zal ikhier Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Laat me niet vertellen verhalen Er is zoveel kon ik zeggen Maar woorden te vernietigen het moment En wegvoeren Kunt u mij vertellen wat te doen Want ik ben verliefd op jou Uw liefde is als een oceaan Ik verdrink in je ziel Ik ben verblind door emotie Ik ga Lose Control Baby, vertel me wat te doen Want ik ben verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlatenIk zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Iederekeer dat je me nodig hebt zal ik hier te zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou Elke keer dat je me nodig hebt Ik zal er zijn Iedere keer dat je me verlaten Ik zal in de buurt zijn Elke keer dat je me vast te houden zoals u dat doet Ik ben zo verliefd op jou