Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frejat Songtekst: mais do que tudo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frejat - mais do que tudo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mais do que tudo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frejat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frejat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mais do que tudo .

Origineel

Quero que ela seja linda. Alta e use minissaia. Quero que ela pare o trânsito. E provoque um maremoto na praia. Eu quero que ela fale línguas. E seja viajada. Eu quero que ela tenha tudo. E nunca ligue pra nada. Uma princesa na mesa. E uma fera na cama. E mais do que tudo. Eu quero que ela diga que me ama. Quero que ela use cores. E escolha sempre a mais bonita. Seja um harém numa só. E será sempre a favorita. Seja impossível. Pros outros. E sempre fácil pra mim. Que não queira compromisso. Mas fique comigo até o fim. Uma princesa na mesa. E uma fera na cama. E mais do que tudo. Eu quero que ela diga que me ama

 

Vertaling

Ik wil dat ze mooi is. Lang en met een minirok aan. Ik wil dat ze het verkeer tegenhoudt. En een tsunami veroorzaken op het strand. Ik wil dat ze talen spreekt. En wees goed bereisd. Ik wil dat ze alles heeft. En nooit iets om iets geven Een prinses aan tafel En een beest in bed. En meer dan wat dan ook Ik wil dat ze zegt dat ze van me houdt. Ik wil dat ze kleuren draagt. En kies altijd de mooiste. Wees een harem in één. En altijd de favoriet zijn. Wees onmogelijk. Voor anderen. En altijd makkelijk voor mij. Ik wil me niet binden. Maar blijf bij me tot het einde. Een prinses aan tafel. En een beest in bed. En het meest van alles. Ik wil dat ze zegt dat ze van me houdt