Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frejat Songtekst: voltar pra te buscar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frejat - voltar pra te buscar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voltar pra te buscar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frejat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frejat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voltar pra te buscar .

Origineel

Eu posso te ouvir chamar no meu sonho. Tenho certeza que não acordei. Vejo muitas flores caindo do céu. Como um presente que dou a você. Não imagina o que eu sinto aqui. Queria tanto poder te contar. Tudo surgiu com o som da sua voz. Que me faz poder.... Voltar, voltar. Voltar pra te buscar. Há uma chuva forte que vem do horizonte. Grandes nuvens brincam e formam o seu nome. Uma brisa fria sussura e me chama. Pra dançar como um ciclone. Quero estar contigo todo o tempo do mundo. Sem perder um só segundo. Tudo sempre surge com o som da sua voz. Que me faz poder. É, eu sei que a distância não importa. Você não imagina o quanto isso me conforta. Só Deus sabe o quanto quero ir agora. O quanto quero ir agora

 

Vertaling

Ik kan je horen roepen in mijn droom. Ik weet zeker dat ik niet wakker ben geworden. Ik zie veel bloemen uit de lucht vallen. Als een geschenk dat ik aan jou geef. Je kunt je niet voorstellen wat ik hier voel. Ik wilde zo graag dat ik het je kon vertellen. Het kwam allemaal met het geluid van je stem Dat maakt me in staat.... Om terug te komen, om terug te komen. Kom terug voor je. Er komt een zware regen aan de horizon. Grote wolken spelen en vormen je naam. Een koude bries fluistert en roept me Om te dansen als een cycloon. Ik wil de hele tijd van de wereld bij je zijn. Zonder ook maar een seconde te verliezen. Alles komt altijd met het geluid van je stem. Que me faz poder. Ja, ik weet dat afstand niet uitmaakt. Je hebt geen idee hoezeer het me troost. God weet hoe graag ik nu wil gaan. Hoe graag ik nu wil gaan