Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: french kicks Songtekst: piano

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: french kicks - piano ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van piano? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van french kicks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van french kicks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals piano .

Origineel

I'm feeling summer coming in and coming on again Like waxing needles pushing through my tired frozen skin If I go walking then I know you wanna let me in, please Plastic bus stop, yeah, I thought I saw you waiting there Or on the corner by the store trying to get somewhere If you could take my worst words anywhere, it's now I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me I know you can see me Alright In my dirty basement you were so pristine Standing up, drinking out the side of the can And I wanna take you home with me every single day To show you To show you

 

Vertaling

Ik voel de zomer binnenkomen en weer opkomen Als wasnaalden die door mijn vermoeide bevroren huid duwen Als ik ga lopen dan weet ik dat je me binnen wilt laten, alsjeblieft Plastic bushalte, ja, ik dacht dat ik je daar zag wachten Of op de hoek bij de winkel om ergens te komen Als je mijn slechtste woorden ergens kon nemen, dan is het nu Ik weet dat je me kunt zien. Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Ik weet dat je me kunt zien Oke In mijn vuile kelder was je zo ongerept Staand, drinkend uit de zijkant van het blikje En ik wil je elke dag mee naar huis nemen Om het je te laten zien. Om je te laten zien