Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: French Montana Songtekst: Freaks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: French Montana - Freaks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Freaks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van French Montana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van French Montana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Freaks .

Origineel

Lights up the fire You know we get higher Rollin’ up loud real niggas move a choir Like it then I buy it You donkeys on a diet Bring all my jewels you know I start a riot Ridin’ with the bliquor Messin’ up her make up You blowin’ up her phone She aint trying to pick up Drinkin out the bottle I’m leanin’ with a model I throw a hundred racks up You think I hit the lotto Ridin’ with the wolves I aint talkin Minnesota Shorty coming over Gon’ bend it over Let me play Conan Put a drink on it Heard you a Freak Put my name on it (Montana)

 

Vertaling

Brandt het vuur Je weet dat we hoger Rollin up luide echte niggas bewegen een koor Alsof het dan kopen ik het Je ezels op een dieet Breng al mijn juwelen je weet dat ik een rel starten Ridin 'met de bliquor Verknalt haar make-up Je Blowin 'up haar telefoon Ze is niet proberen op te halen Drinkin uit de fles Ik ben leanin 'met een model Ik gooi een honderdtal racks up Denk je dat ik raakte de lotto Ridin 'met de wolven ik niet praat Minnesota Shorty komt over Gon 'buig het dan Laat me Conan spelen Zet eendrinken op het Ik hoorde dat je een Freak Zet mijn naam op het (Montana)