Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Freshlyground Songtekst: Pot Belly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Freshlyground - Pot Belly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Pot Belly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Freshlyground! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Freshlyground en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Pot Belly .

Origineel

Chorus Even though I have Repeat 3x Fat thighs Flabby arms A pot belly still gives good loving Verse 1 I can't escape the thought that maybe we were destined too be together The easy way we love confirms the fact - It's just getting better Dance with me Flirt with me Have a little fun I'm glad to see you are here with me Let's have a little fun Repeat Chorus Verse 2 We got to take a walk along the shore It's fine sunny weather The waves make their way across our toes So good to be together Dance with me Flirt with me Have a little fun I'm glad to see you are here with me Let's have a little fun Repeat Chorus Verse 3 In another time I could say I love you I love you With your sweet hand in mine I could say I need you I need you every day and every hour ..... In the morning, in the evening time It still gives good loving After breakfast, after dinnertime It still gives good loving Summer-loving in the wintertime It still gives good loving Honey-loving only yours and mine It still gives good loving

 

Vertaling

Koor Ook al heb ik Herhaal 3x Vet dijen Slappe armen Een pot buik geeft nog steeds goede liefdevolle Verse 1 Ik kan de gedachte dat misschien waren we ook voorbestemd zijn elkaar niet ontsnappen De gemakkelijke manier we houden bevestigt het feit - Het wordt alleen maar beter Dans met mij Flirt met mij Heb een beetje plezier Ik ben blij om te zien dat je hier bij mij Laten we eens een beetje plezier Repeat Chorus Vers 2 We kregen om een ​​wandeling langs de kust te nemen Het is prima zonnig weer De golven hun weg in onze tenen Zo goed te zijnsamen Dans met mij Flirt met mij Heb een beetje plezier Ik ben blij om te zien dat je hier bij mij Laten we eens een beetje plezier Repeat Chorus Vers 3 In een andere tijd zou ik zeggen dat ik van je hou Ik hou van je Met je lieve hand in de mijne Ik zou kunnen zeggen dat ik je nodig heb Ik moet je elke dag en elk uur ..... In de ochtend, 's avonds tijd Het geeft nog steeds een goede liefdevolle Na het ontbijt, na het avondeten Het geeft nog steeds een goede liefdevolle Zomer-loving in de winter Het geeft nog steeds een goede liefdevolle Alleen honing-lovingvan jou en mij Het geeft nog steeds een goede liefdevolle