Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fresku Ft Per Verz Songtekst: Strijd In Mezelf

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fresku Ft Per Verz - Strijd In Mezelf ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Strijd In Mezelf? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fresku Ft Per Verz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fresku Ft Per Verz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Strijd In Mezelf .

Origineel

Ga ik het nog halen of zal ik nu weer falen Oww god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf {Fresku} strijd in mezelf ik plaats al me doelen voor gevoelens puur omdat ik winnen wil maar ey soms voel ik me een loser ken je dat gevoel weten wat je wil weken al te veel zittend op je reet tot het verveelt tot het voelt alsof er leegte in je schreeuwt maar in plaats van spreken ben je stil en claim je dat je chillt dus hoe kan iemand weten wat er speelt behoefte of me wil ik zie niet eens meer het verschil ik had me twijfels met de menigte gedeeld en nu zijn de menigte z'n meningen verdeeld we streven naar een beeld dat alleen maar in ons hoofd bestaat zoveel verplichtingen maar waar geef ik me dromen plaats ik probeer te dimmen maar de pijn blijft want ik heb genoeg van al dat zitten aan de zijlijn is het dalijk 5 mei hoor je me roepen fuck je moeder ik beroep me op me dichterlijke vrijheid flikkertje dat spijt mij dat is de reden dat ik flip als ik me rijm schrijf shit ik moet me ei kwijt een van de beste maar hoe zielig is die titel want je kent me van tv maar je ziet me in de lidl en ik zie alleen een miezerige pipo als ik in de spiegel kijk en dus vernietig ik de spiegel en nu ben ik weer de stukjes aan het oprapen snij me zelf in me vinger stemmen in me kop klagen nee ik ga het maken maar ik heb zoveel vragen en nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x) {Per.Verz) al die strijd in mezelf het voelt zo hopeloos ik breek me hoofd erover het voelt als een overloop die overkookt ik droomde dat waar ik ook voor koos ik oog in oog zou komen te staan met me droom maar me droom die loog vaak haat ik de persoon die ik geworden ben omdat ik niet geworden ben wat ik had kunnen worden en ik hoorde mensen praten dat soort, je kent ze wel ze supporten je vandaag nog maar morgen gaan ze haten lever strijd tegen verleidingen maar de hele tijd is het alsof me geest zich daarbij maar steeds weer in tweeën splijt hier jongen neem een hijs. nee man ik neem geen hijs in deze tijd levert dat mij alleen maar onzekerheid ze zeggen dat ik me bek maar niet hou me intenties zijn goed maar ik zeg alles fout ben slecht met de vrouwen een dame met trots maak ik kapot en dat heeft me al veel relaties gekost ik kan er niet tegen dat ik niet weet wat liefde is dus lach ik ermee en schrap het idee aan wie dat ligt schatje geregeld pak ik je beet en zie je blik schrik wakker ineens nadat ik weer even zie dat ik diep in me fantasieën zit shit dit is ziekelijk maar zie je niet dat ik niet zie dat ik in een cyclus zit het is tijd om los te breken maar god vergeef me als ik plots ineens toch maar besluit om op te geven Ga ik het nog halen (nee ik ga het maken) Of zal ik nu weer falen (maar ik heb zoveel vragen) ohh god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x) {Per.Verz} je raakt er maar niet aan gewend je weet dat hier echt iets aan gedaan moet worden maar het duurt ff voor je er klaar voor bent maar dit is het moment om te werken aan je wensen en slaagt de intentie niet is dat nog niet fataal bedenk bedenk dan dit je bent ook maar een mens al dat gezanik man niks is volmaakt en ken je plichten maar bepaal je grens en leer van je fouten uit het verleden maar laat ze je niet tegenhouden hier in het heden pijn hoort bij het leven niks is mooier dan dit laat het je opjagen maar word never prooi van die shit hoe verstrooid het ook is laat je niet kisten geen gemaar ga door tot je familie zand strooit op je kist joint je me fress? {Fresku} JUP iedereen zit ooit in een dip ik durf te wedden dat minstens 1 van de boys in je click z'n zooitje niet fixt omdat die steeds moet rooien met niks geen rooitje bezit en liever z'n handoek gooit in ring een schooier als ik fuck op nooit meer die shit niemand doet het voor je verdikkeme hoor je me fress? word eens wakker jonge wats met jou ben je afgeleid chagerijn emo ohh wat zielig wie verzacht z'n pijn? je krijgt te weinig van me meid terwijl je hart denkt why? dit is wat je wilde rapper worden stop met dat gezeik zie je niet dat dit voor buiitenstaanders prachtig lijkt zet een showtje op met de gedachte blijft. Ga ik het nog halen (nee ik ga het maken) Of zal ik nu weer falen (maar ik heb zoveel vragen) ohh god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x)

 

Vertaling

Ga ik het nog halen of zal ik nu weer falen Oww god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf {Fresku} strijd in mezelf ik plaats al me doelen voor gevoelens puur omdat ik winnen wil maar ey soms voel ik me een loser ken je dat gevoel weten wat je wil weken al te veel zittend op je reet tot het verveelt tot het voelt alsof er leegte in je schreeuwt maar in plaats van spreken ben je stil en claim je dat je chillt dus hoe kan iemand weten wat er speelt behoefte of me wil ik zie niet eens meer het verschil ik had me twijfels met de menigte gedeeld en nu zijn de menigte z'n meningen verdeeld we streven naar een beeld dat alleen maar in ons hoofd bestaat zoveel verplichtingen maar waar geef ik me dromen plaats ik probeer te dimmen maar de pijn blijft want ik heb genoeg van al dat zitten aan de zijlijn is het dalijk 5 mei hoor je me roepen fuck je moeder ik beroep me op me dichterlijke vrijheid flikkertje dat spijt mij dat is de reden dat ik flip als ik me rijm schrijf shit ikmoet me ei kwijt een van de beste maar hoe zielig is die titel want je kent me van tv maar je ziet me in de lidl en ik zie alleen een miezerige pipo als ik in de spiegel kijk en dus vernietig ik de spiegel en nu ben ik weer de stukjes aan het oprapen snij me zelf in me vinger stemmen in me kop klagen nee ik ga het maken maar ik heb zoveel vragen en nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x) {Per.Verz) al die strijd in mezelf het voelt zo hopeloos ik breek me hoofd erover het voelt als een overloop die overkookt ik droomde dat waar ik ook voor koos ik oog in oog zou komen te staan met me droom maar me droom die loog vaak haat ik de persoon die ik geworden ben omdat ik niet geworden ben wat ik had kunnen worden en ik hoorde mensen praten dat soort, je kent ze wel ze supporten je vandaag nog maar morgen gaan ze haten lever strijd tegen verleidingen maar de hele tijd is het alsof me geest zich daarbij maar steeds weer in tweeën splijt hier jongen neem een hijs. nee man ik neem geenhijs in deze tijd levert dat mij alleen maar onzekerheid ze zeggen dat ik me bek maar niet hou me intenties zijn goed maar ik zeg alles fout ben slecht met de vrouwen een dame met trots maak ik kapot en dat heeft me al veel relaties gekost ik kan er niet tegen dat ik niet weet wat liefde is dus lach ik ermee en schrap het idee aan wie dat ligt schatje geregeld pak ik je beet en zie je blik schrik wakker ineens nadat ik weer even zie dat ik diep in me fantasieën zit shit dit is ziekelijk maar zie je niet dat ik niet zie dat ik in een cyclus zit het is tijd om los te breken maar god vergeef me als ik plots ineens toch maar besluit om op te geven Ga ik het nog halen (nee ik ga het maken) Of zal ik nu weer falen (maar ik heb zoveel vragen) ohh god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x) {Per.Verz} je raakt er maar niet aan gewend je weet dat hier echt iets aan gedaan moet worden maar het duurt ff voor je er klaar voor bent maar dit is het moment om te werken aan jewensen en slaagt de intentie niet is dat nog niet fataal bedenk bedenk dan dit je bent ook maar een mens al dat gezanik man niks is volmaakt en ken je plichten maar bepaal je grens en leer van je fouten uit het verleden maar laat ze je niet tegenhouden hier in het heden pijn hoort bij het leven niks is mooier dan dit laat het je opjagen maar word never prooi van die shit hoe verstrooid het ook is laat je niet kisten geen gemaar ga door tot je familie zand strooit op je kist joint je me fress? {Fresku} JUP iedereen zit ooit in een dip ik durf te wedden dat minstens 1 van de boys in je click z'n zooitje niet fixt omdat die steeds moet rooien met niks geen rooitje bezit en liever z'n handoek gooit in ring een schooier als ik fuck op nooit meer die shit niemand doet het voor je verdikkeme hoor je me fress? word eens wakker jonge wats met jou ben je afgeleid chagerijn emo ohh wat zielig wie verzacht z'n pijn? je krijgt te weinig van me meid terwijl je hart denkt why? dit is wat je wilderapper worden stop met dat gezeik zie je niet dat dit voor buiitenstaanders prachtig lijkt zet een showtje op met de gedachte blijft. Ga ik het nog halen (nee ik ga het maken) Of zal ik nu weer falen (maar ik heb zoveel vragen) ohh god ik moet het maken nog voel ik zoveel strijd in mezelf (2x)