Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fresno Songtekst: planos e promessas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fresno - planos e promessas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van planos e promessas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fresno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fresno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals planos e promessas .

Origineel

Tudo parou, você falou. Como se você calculara pra me magoar. Eu me virei e caminhei. Não mais olhei pra tua cara. Descobri o que é chorar. A visão turva, água da chuva. Não mais iria simular a lágrima. Quando eu cheguei, me deparei. Com o que eu iria te mostrar. Caso eu ouvisse um "sim". Você não sabe o quanto eu planejei. Muito menos o quanto que eu chorei. Ao perceber que você se foi. Você nem em sonhos conseguiu ver. Tudo que eu escrevi pra você ler. Ou para eu recitar pra você dormir

 

Vertaling

Alles stopte, zei je. Alsof je van plan bent me pijn te doen. Ik draaide me om en liep. Ik heb niet meer naar je gezicht gekeken. Ik heb ontdekt hoe het is om te huilen Het zicht wazig, regenwater. Ik zou de traan niet meer veinzen. Toen ik aankwam, werd ik geconfronteerd Met wat ik je zou laten zien Als ik een "ja" hoorde. Je weet niet hoeveel ik van plan was Veel minder hoeveel ik gehuild heb. Toen ik besefte dat je weg was Je kon zelfs in je dromen niet zien Alles wat ik schreef voor jou om te lezen Of voor mij om je voor te dragen om te slapen