Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frickin a Songtekst: one step away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frickin a - one step away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one step away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frickin a! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frickin a en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one step away .

Origineel

I'm down and losing faith I can't catch a break That's where I am And everyday is longer it seems And I'm losing my dreams Along the way The world can be so mean to me All I want So much more Like a place on the dance floor I'm only one step away And I'm falling apart As I walk through the dark I'm only one step away I know I'm not blind But I can't see a future Unless I change my mind Unless I decide That all thises right down to me And tomorrow's new day And I'm fighting my way back again As soon as I let me I'll prove this is all in my head 'Cause I want So much more Like a place on the dance floor I'm only one step away And I'm falling apart As I walk through the dark I'm only one step away

 

Vertaling

Ik ben down en verlies mijn vertrouwen Ik kan geen pauze nemen Dat is waar ik ben En elke dag lijkt langer En ik verlies mijn dromen Onderweg De wereld kan zo gemeen voor me zijn Alles wat ik wil Zo veel meer Als een plek op de dansvloer Ik ben maar één stap verwijderd En ik val uit elkaar Terwijl ik door het donker loop Ik ben maar één stap verwijderd Ik weet dat ik niet blind ben Maar ik zie geen toekomst Tenzij ik van gedachten verander Tenzij ik besluit Dat komt allemaal op mij neer En de nieuwe dag van morgen En ik vecht me weer terug Zodra ik het laat, bewijs ik dat dit allemaal in mijn hoofd zit 'Omdat ik wil Zo veel meer Als een plek op de dansvloer Ik ben maar één stap verwijderd En ik val uit elkaar Terwijl ik door het donker loop Ik ben maar één stap verwijderd