Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Friction Factory Songtekst: Feels Like Heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Friction Factory - Feels Like Heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Feels Like Heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Friction Factory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Friction Factory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Feels Like Heaven .

Origineel

Heaven is closer now today The sound is in my ears I can't believe the things you say They echo what I fear Twisting the bones until they snap I scream but no one knows You say I'm familiar, cold to touch And then you turn and go Feels like heaven See how we planned for saddened eyes [From: ] And tears to pave the way I fought the fever as I knew My hair returned to gray Study your face and fade the frame Too close for comfort now We can recall the harmony That lingered but turned sour Feels like heaven You wanted all I had to give See me, I feel, see me, I live Lyrics from <a href=";>eLyrics.net</a>

 

Vertaling

De hemel is dichterbij nu vandaag Het geluid is in mijn oren Ik kan niet geloven dat de dingen die je zegt Ze herhalen wat ik vrees Verdraaien van de botten tot ze vastklikken Ik schreeuw maar niemand weet U zegt dat ik ben bekend, koud aan te raken En dan moet je omdraaien en gaan Voelt als de hemel Zie hoe we gepland bedroefd ogen [Van: ] En tranen om de weg te effenen Ik vocht tegen de koorts als ik wist Mijn haar terug naar grijs Bestudeer je gezicht en vervagen het frame Te dichtbij voor comfort nu We kunnen herinneren aan deharmonie Dat bleef maar bleek zure Voelt als de hemel Je wilde alles wat ik moest geven Zie mij, ik voel, zie mij, ik woon Lyrics from <a href=";>eLyrics.net</a>