Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frida Hallgren Songtekst: Fly With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frida Hallgren - Fly With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fly With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frida Hallgren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frida Hallgren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fly With Me .

Origineel

Fly with me and take the sky Close your eyes and feel the wind You and I will live to see When we reach the sky you will find Fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me Night will fall and stars will shine And the moon will smile to ease your mind Questions why like so strange Watch me fly I'll take you there to see Fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me So fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me Fly with me

 

Vertaling

Fly with me and take the sky Close your eyes and feel the wind You and I will live to see When we reach the sky you will find Fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me Night will fall and stars will shine And the moon will smile to ease your mind Questions why like so strange Watch me fly I'll take you there to see Fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me So fly away, take my hand Spread your wings, reach the sky I can make you believe Life is rich, rich within me So fly away, hold my hand Feel the wind, take the sky Love will find, find a way I believe in you Fly with me Fly with me Fly with me