Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frida Songtekst: lska mig alltid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frida - lska mig alltid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lska mig alltid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frida! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frida en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lska mig alltid .

Origineel

(Anders Glenmark/Ture Rangstrm) Jag vill ha allt Jag vill ha mer Ett andetag ifrn din sjl S nra som din hand kan n Du nuddar mig och vill mig vl Jag dansar utan vett och sans Jag r besatt utav den lust du tnt lska mig alltid Lmna mig aldrig lska mig alltid Lmna mig aldrig lska mig alltid Lmna mig aldrig lska mig alltid Lmna mig aldrig Aldrig mer I natt r mnen upp och ner Demonerna finns hr hos mig Dom krver mer ju mer jag ger Och jag fr aldrig nog av dig Du rr mig utan ord inatt Jag r besatt utav den lust du tnt lska mig alltid...

 

Vertaling

(Anders Glenmark / Ture Rangstrm) ik wil alles ik wil meer Een adem uit je ziel Zo dicht als je hand kan reiken Je raakt me aan en wilt me ??alsjeblieft Ik dans zonder gevoel en gevoel Ik ben geobsedeerd door het verlangen dat je hebt hou altijd van me Verlaat me nooit hou altijd van me Verlaat me nooit hou altijd van me Verlaat me nooit hou altijd van me Verlaat me nooit Nooit meer Vanavond zijn de maanden op en neer De demonen zijn hier bij mij Ze eisen meer, hoe meer ik geef En ik zal nooit genoeg van je krijgen Je raakt me vanavond zonder woorden aan Ik ben geobsedeerd door het verlangen dat je hebt hou altijd van me ...