Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frida Sanden Songtekst: Nu Eller Aldrig

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frida Sanden - Nu Eller Aldrig ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nu Eller Aldrig? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frida Sanden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frida Sanden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nu Eller Aldrig .

Origineel

Nu eller aldrig, woah oh Jag

 

Vertaling

Nu of nooit, woah oh I r instngd met veel boze woorden Zij rs hr Ik knner Ik dacht dat we vnner Niets r makkelijk HRP deze aarde Ik nskar dat u wist Ik nskar die u Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik ben het niet nt willen met u en gra Varfrmste altijd frstra? Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik kan niet frlta u en glmma Waar anders kan je gewoon drmma Nu of nooit, woah oh Misschien heb je dacht dat alles was gewoon p lek Fr iedere kans die ik je gaf S was de enige bedrog Maar nu eigenlijk tlamodet run out Ik mste stnga drren Ik kan niet meer Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik ben het niet nt willen met u en gra Varfrmste altijd frstra? Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik kan niet frlta u en glmma Waar anders kan je gewoon drmma (Now) Tijd om PUPA Hoe zal het g Je realiseert mste Dat je een keuze Alles of niets Hebben we zelfs ntlinks? Geef me een svaaaar Nu of nooit Woah oh, woah oh Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik ben het niet nt willen met u en gra Varfrmste altijd frstra? Nu of nooit Kunt u PUPA hoe ik knner? Ik kan niet frlta u en glmma Waar anders kan je gewoon drmma Nu of nooit