Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: frida Songtekst: you know what i mean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: frida - you know what i mean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you know what i mean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van frida! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van frida en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you know what i mean .

Origineel

Just as I thought I'd make it You walk back into my life Just like you never left Just as I'd learned to be lonely You call up to tell me You're not sure if you're ready Oh, but ready or not You'll take what you've got And leave Oh, leave me alone With my heart I'm putting the pieces back Together again Just leave Oh, leave me alone With my dreams I can do without you You know what I mean? I wish I could write a love song To show you the way I feel Seems you don't like to listen Oh, but like it or not You'll take what you've got And leave Oh, leave me alone With my heart It's broken in two, and I'm not Thinking too straight Just leave Oh, leave me alone With my dreams You've taken everything else You know what I mean?

 

Vertaling

Net zoals ik dacht dat ik het zou halen Je loopt terug in mijn leven Net zoals je nooit wegging Net zoals ik had geleerd eenzaam te zijn Je belt me ??om het me te vertellen Je weet niet zeker of je er klaar voor bent Oh, maar klaar of niet Je neemt wat je hebt En vertrek Oh, laat me met rust Met mijn hart Ik leg de stukjes terug Weer samen Ga gewoon weg Oh, laat me met rust Met mijn dromen Ik kan zonder jou Je weet wat ik bedoel? Ik wou dat ik een liefdeslied kon schrijven Om je te laten zien hoe ik me voel Lijkt dat je niet graag luistert Oh, maar of je het leuk vindt of niet Je neemt wat je hebt En vertrek Oh, laat me met rust Met mijn hart Het is in tweeën gebroken en ik niet Te recht denken Ga gewoon weg Oh, laat me met rust Met mijn dromen Je hebt al het andere meegenomen Je weet wat ik bedoel?