Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Friday Night Boys Songtekst: Finding Me Out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Friday Night Boys - Finding Me Out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Finding Me Out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Friday Night Boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Friday Night Boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Finding Me Out .

Origineel

Climb the tree just to see if she'd turn on the lights Slipped and fell to the ground I'm not sure but I Think she saw me driving away I think she knows what I'm trying to say But I don't know how She's finding me out It's brinig me down 'Cause nothings as hard as the first time I'm fooling myself She'll never be mine But still at night She's finding me out She's finding me out Past her by in the hall Felt my heart beat fast Turned around and I swear I saw her looking back Walked my way Thought she waved But it wasn't me Must have been to somebody else Tried to hide it but I think she could tell That I'm falling now She's finding me out It's bringing me down 'Cause nothings as hard as the first time I'm fooling myself She'll never be mine But still at night She's finding me out x2 She's beautiful Popular Scared that I don't belong in her world I Can't sleep When I can't believe And I've got a feeling That she's on to me To me She's finding me out It's brinig me down 'Cause nothings as hard as the first time I'm fooling myself She'll never be mine But still at night She's finding me out 'Cause nothings as hard as the first time I'm folling myself She'll never be mine But still at night She's finding me out Out She's finding me out Out

 

Vertaling

Klim op de boom gewoon om te zien of ze had het inschakelen van de verlichting Gleed uit en viel op de grond Ik ben niet zeker, maar ik Denk dat ze me zag wegrijden Ik denk dat ze weet wat ik probeer te zeggen Maar ik weet niet hoe Ze vinden me uit Het is brinig me down 'Want nothings zo hard als de eerste keer Ik ben gek mezelf Ze zal nooit de mijne zijn Maar nog steeds 's nachts Ze vinden me uit Ze vinden me uit Langs haar door in de hal Voelde mijn hartslag snel rond en Gedraaide Ik zweer dat ik haar zag terug te kijken Liep op mijn manier Dacht dat ze zwaaide Maar het was me niet Moet zijn geweest om iemand anders Probeerde te verbergen, maar ik denk dat ze kon vertellen Dat ik ben nu vallen Ze vinden me uit Het is om me neer 'Want nothings zo hard als de eerste keer Ik ben gek mezelf Ze zal nooit de mijne zijn Maar nog steeds 's nachts Ze vinden me x2 Ze is prachtig Populaire Bang dat ik niet thuishoren in haar wereld Ik kan niet slapen Toen ik kan het niet geloven En ik heb een gevoel Dat ze op mij Voor mij Ze vinden me uit Het is me brinignaar beneden 'Want nothings zo hard als de eerste keer Ik ben gek mezelf Ze zal nooit de mijne zijn Maar nog steeds 's nachts Ze vinden me uit 'Want nothings zo hard als de eerste keer Ik ben mezelf folling Ze zal nooit de mijne zijn Maar nog steeds 's nachts Ze vinden me uit Uit Ze vinden me uit Uit