Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: From Ashes To New Songtekst: I Will Show You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: From Ashes To New - I Will Show You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Will Show You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van From Ashes To New! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van From Ashes To New en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Will Show You .

Origineel

"I Will Show You" I was always told I can be what I wanna be No one ever said your dreams are always out of reach Take a step back down to reality, no one bleeds the same as me Nothing ever seems as if it's easy I'm always in the room but no one sees me Every step I take is so misleading I can't dream if I can't sleep TRAPPED! Underneath, this pressure's killing me ADAPT! My beliefs, give in to this disease WRAPPED! So tightly, eyes open when I sleep THE PAST Unsightly, from what you made me be You tell me, tell me I Can't do it if I try Open your eyes because I WILL SHOW YOU Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh I Will Show You Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh I took it all to heart from the start and tore myself apart I marked my page not my arms and turned it into art Hate to leave a scar from how you act and who you are I relate when life gets hard YOU! Can't tell me, at life I won't succeed THE TRUTH! Is what you see, agree to disagree THROUGH! And beneath, my heart is on my sleeve I KNEW! Guaranteed, I'd bring to life, these dreams You tell me, tell me I Can't do it if I try Open your eyes because I WILL SHOW YOU Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh I Will Show You Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh And everything you try to say to me You said it all before, you said it all before You only fuel the fire can't you see And now I want it more, it makes me want it more AND EVERYTHING YOU TRY TO SAY TO ME! You said it all before, you said it all before YOU ONLY FUEL THE FIRE CAN'T YOU SEE! And now I want it more, it makes me want it more Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh I Will Show You Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh I Will Show You Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh And everything you try to say to me You said it all before, you said it all before You only fuel the fire can't you see And now I want it more, it makes me want it more

 

Vertaling

"Ik zal u tonen" Ik was altijd verteld dat ik kan worden wat ik wil zijn Niemand heeft ooit gezegd je dromen zijn altijd buiten het bereik Neem een ​​stap terug naar de realiteit, niemand bloedt het zelfde als mij Niets ooit lijkt het alsof het is makkelijk Ik ben altijd in de kamer, maar niemand ziet me Elke stap die ik neem is zo misleidend Ik kan er niet aan denken als ik niet kan slapen Gevangen! Onder deze druk is killing me ADAPT! Mijn overtuigingen, toegeven aan deze ziekte VERPAKT! Zo strak, ogen open als ik slaap HET VERLEDEN Lelijke, uit wat je gemaaktmij Je vertelt me, vertel me dat ik Kan het niet doen als ik probeer Open je ogen, omdat Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Ik vond het allemaal aan het hart vanaf het begin en scheurde mezelf uit elkaar Ik gemarkeerd mijn pagina niet mijn armen en draaide het in de kunst Haat het om een ​​litteken van hoe je handelt en wie je bent verlaat Ik vertel wanneer het leven moeilijk U! Kan me niet vertellen, het leven zal ik niet lukken DE WAARHEID! Is watU ziet, agree to disagree DOOR! En onder, mijn hart is op mijn mouw IK WIST HET! Gegarandeerd, zou ik tot leven te brengen, deze dromen Je vertelt me, vertel me dat ik Kan het niet doen als ik probeer Open je ogen, omdat Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh En alles wat je probeert te zeggen tegen mij Je zei het al eerder, je het allemaal al eerder gezegd U brandstof alleen het vuur kun je niet zien En nu wil ik hetmeer, het maakt me willen het meer En alles wat je probeert te zeggen tegen mij! Je zei het al eerder, je het allemaal al eerder gezegd U enige brandstof DE BRAND NIET KUNT U! En nu wil ik het meer, het maakt me willen het meer Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Ik zal u tonen Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh Whoa-oh-oh-oh-oh-oh En alles wat je probeert te zeggen tegen mij Je zei het al eerder, je het allemaal gezegdalvorens U brandstof alleen het vuur kun je niet zien En nu wil ik het meer, het maakt me willen het meer