Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: From First To Last Songtekst: Heroine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: From First To Last - Heroine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heroine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van From First To Last! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van From First To Last en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heroine .

Origineel

Oh mother, is it hard to recognize me now?
Mother, why can't you recognize me now?

I've sent my letters, "everything's fine"
but I lied

Little boy
Little man
I've lost my name

Heroine, oh heroine
Where have you been when I needed you?

Little boy
Little man
I've lost my name

Heroine, oh heroine
Where have you been when I needed you?

 

Vertaling

Oh moeder, is het zo moeilijk om mij nu te herkennen?
Moeder, waarom kan je mij nu niet herkennen?

Ik zond mijn brieven,"alles is goed"
Maar ik loog

Kleine jongen
Kleine man
Ik heb mijn naam verloren

Heroïne, oh heroïne
Waar ben je geweest wanneer ik jou nodig had?

Kleine jongen
Kleine man
Ik heb mijn naam verloren

Heroïne, oh heroïne
Waar ben je geweest wanneer ik jou nodig had?