Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: From First To Last Songtekst: When Flying Feels Like Falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: From First To Last - When Flying Feels Like Falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When Flying Feels Like Falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van From First To Last! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van From First To Last en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When Flying Feels Like Falling .

Origineel

It's days like these, that make me feel,
like I want to bleed through my heart again.
It's days like these, that make me feel,
like I might as well be on my own again.
I take back everything I did, about loving you.
Now that you've left me on the ground,
I can fly away to someone new.
Don't pretend like I don't know you're untrue.
I never meant to bring you down,
nothing but good intentions.
I never meant to bring you down.
Take it back this time,
I'll just move on.
Take my heart, make it grey.
I'll never forget.

 

Vertaling

Het zijn dagen zoals deze die me laten voelen
Dat ik weer opnieuw door mijn hart wil bloeden
Het zijn dagen zoals deze die me laten voelen
Dat ik ook opnieuw alleen kan zijn
Ik neem alles terug wat ik deed, over van jou houden
Nu dat je me hebt achter gelaten op de grond
Kan ik wegvliegen naar iemand anders
Beeld je niet in dat ik niet wist dat je onwerkelijk bent
Ik heb het nooit bedoelt om je naar beneden te halen
Niets dan goede voornemens
Ik heb nooit bedoeld om je naar beneden te halen
Neem het terug deze keer
Ik wil gewoon doorgaan
Neem mijn hart, maak het grijs
Ik zal het nooit vergeten.