Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: from good homes Songtekst: head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: from good homes - head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van from good homes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van from good homes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals head .

Origineel

All the world is lying, sleeping Everyone in bed Me, I'm still out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Turn on my own head Me, I'm still out flying Tryin' to turn on my own head All the world is in darkness Every light is dead Me, I'm still out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Me I'm still out flying Tryin' to turn on my own head All my world is in ruin Every dream is dead Me, I'll be out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Me, I'll be out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Me, I'll be out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head

 

Vertaling

De hele wereld ligt, slaapt Iedereen in bed Ik, ik ben nog steeds aan het vliegen Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Turn on my own head Ik, ik ben nog steeds aan het vliegen Proberen mijn eigen hoofd op te zetten De hele wereld is in duisternis Elk licht is dood Ik, ik ben nog steeds aan het vliegen Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Ik probeer mijn eigen hoofd op te zetten Me I'm still out flying Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Mijn hele wereld ligt in puin Every dream is dead Ik, ik zal nog steeds vliegen Proberen mijn eigen hoofd op te zetten Ik probeer mijn eigen hoofd op te zetten Ik probeer mijn eigen hoofd op te zetten Me, I'll be out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Me, I'll be out flying Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head Tryin' to turn on my own head