Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Front Porch Step Songtekst: Angels And Demons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Front Porch Step - Angels And Demons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Angels And Demons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Front Porch Step! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Front Porch Step en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Angels And Demons .

Origineel

You've got two eyes that took me by surprise when you walked by. I think that I could die a thousand deaths and still turn out just fine, If I could just see your face every day of my life Well I see you're sad but we're both sad, and I see you cry and it makes me mad. I see the good in all your bad. Lets take this shitty life we have And throw it down the drain and run away. Just you & I Well love don’t tell us what to do. It only shows us what we need. And whenever I'm alone with you, I know I'm where I want to be You're the angel that gives me reason but I can't begin to count my demons. Somehow you still keep me dreamin'. You let me know my life has meaning. I’ll find that boy that left you bleeding. Whispered "love" and you believed him. I begged and begged for you to leave him. I swear I'll kill 'em when I see him. I love you more than words can say but I can’t take your breath away, Or be the prince that saves the day, 'cause I'll rub your feet, but I’m not your slave. I thought that you should know that I'll forever love you so. Well love don’t tell us what to do. It only shows us what we need. And whenever I'm alone with you, I know I'm where I want to be God cuffed the devil 'cause he had my soul. Cut off his hands and claimed he stole. The devil sat there bleeding and crying, all confused. 'Cause when I signed that paper to give him his share. Me and Mr. Lucifer were both unaware That the soul that I sold him had long belonged to you. And love don’t tell us what to do. It only shows us what we need. And whenever I'm alone with you, I know I'm where I want to be

 

Vertaling

Je hebt twee ogen die mij nam door de verrassing als je langsliep. Ik denk dat ik kon sterven duizend doden en nog steeds blijken prima, Als ik kon gewoon zien je gezicht elke dag van mijn leven Nou ik zie dat je verdrietig bent, maar we zijn allebei verdrietig, en ik zie je huilen en het maakt me gek. Ik zie het goede in al uw slecht. Laten we dit klote leven dat we hebben En gooi het in de afvoer en wegrennen. Alleen jij en ik Nou liefde ons niet vertellen wat te doen. Het toont ons alleen wat we nodig hebben. En telkens als ik alleen ben met u, Ik weet dat ik ben waar ik wil zijn Jij bent de engel die reden geeft mij, maar ik kan niet beginnen aan mijn demonen te tellen. Een of andere manier je nog steeds hou me Dreamin '. Je laat het me weten mijn leven betekenis heeft. Ik zal die jongen dat je wegging bloeden te vinden. Fluisterde "liefde" en je geloofde hem. Ik smeekte en smeekte voor u om hem te verlaten. Ik zweer dat ik 'em vermoorden als ik hem zie. Ik hou meer van jou dan woorden kunnen zeggen, maar ik kan je adem niet weg te nemen, Of zijn de prins dat de dag redt, want ik uw voeten zult wrijven, maar ik ben nietje slaaf. Ik dacht dat je moet weten dat ik altijd zal houden je zo. Nou liefde ons niet vertellen wat te doen. Het toont ons alleen wat we nodig hebben. En telkens als ik alleen ben met u, Ik weet dat ik ben waar ik wil zijn God geboeid de duivel omdat hij mijn ziel had. Afgesneden zijn handen en beweerde dat hij gestolen. De duivel zat daar bloeden en huilen, alles in de war. Want toen ik tekende dat papier hem zijn deel te geven. Me and Mr. Lucifer waren beiden niet op de hoogte Dat de ziel, dat ik hem verkocht lang had behoordaan jou. En liefde ons niet vertellen wat te doen. Het toont ons alleen wat we nodig hebben. En telkens als ik alleen ben met u, Ik weet dat ik ben waar ik wil zijn