Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frozen Songtekst: Do You Want A Build A Snowman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frozen - Do You Want A Build A Snowman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Do You Want A Build A Snowman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frozen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frozen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Do You Want A Build A Snowman .

Origineel

Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Van "Frozen" Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Kom op, laten we gaan spelen zie ik nooit meer van je Kom de deur uit Het is alsof je weg bent gegaan We gebruikten om de beste maatjes zijn en nu zijn we niet Ik wou dat je me zou vertellen waarom Wilt u een sneeuwpop buid Het hoeft niet om een sneeuwpop te zijn Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Of rijden onze fiets rond de hal? Ik denk dat er een bedrijf is te laat ... Ik ben begonnen te praten met de foto's op de muren Het krijgt een beetje eenzaam Al deze lege kamers Gewoon kijken naar de uren wegtikken Tick, tock, tick, tock, tick, tock Alsjeblieft, ik weet dat je daar bent People zijn vragen waar je bent geweest Ze zeggen hebben moed En ik probeer dat ik gelijk heb hier voor u Laat het me in We hebben alleen elkaar Het is alleen jij en ik wat gaan we doen? Wilt u bouwen een sneeuwpop?

 

Vertaling

Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Van "Frozen" Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Kom op, laten we gaan spelen zie ik nooit meer van je Kom de deur uit Het is alsof je weg bent gegaan We gebruikten om de beste maatjes zijn en nu zijn we niet Ik wou dat je me zou vertellen waarom Wilt u een sneeuwpop buid Het hoeft niet om een sneeuwpop te zijn Wilt u een sneeuwpop te bouwen? Of rijden onze fiets rond de hal? Ik denk dat er een bedrijf is te laat ... Ik ben begonnen te praten met de foto's op de muren Het krijgt een beetje eenzaam Al deze lege kamers Gewoon kijken naar de uren wegtikken Tick, tock, tick, tock, tick, tock Alsjeblieft, ik weet dat je daar bent People zijn vragen waar je bent geweest Ze zeggen hebben moed En ik probeer dat ik gelijk heb hier voor u Laat het me in We hebben alleen elkaar Het is alleen jij en ik wat gaan we doen? Wilt u bouwen een sneeuwpop?