Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Frozen Songtekst: Voor Het Eerst Na Al Die Jaren Reprise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Frozen - Voor Het Eerst Na Al Die Jaren Reprise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Voor Het Eerst Na Al Die Jaren Reprise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Frozen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Frozen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Voor Het Eerst Na Al Die Jaren Reprise .

Origineel

Anna: you don't have to protect me I'm not afraid Please don't shut me out again Please don't slam the door You don't have to keep your distance anymore! 'Cause for the firste time in forever, i finally understand. For the first time in forever, we can fix this hand in hand We can head down this mountain together you don't have to leave in fear! 'cause for the first time in forever i will be right here. Elsa: Anna, please go back home you life awaits go enjoy the sun and open up the gates. Anna: yeah, but... Elsa: i know you mean well but leave me be yes, i'm alone but i'm alone and free just stay away and you'll be safe from me Anna: Actually we're not! Elsa: What do you mean you're not? Anna: I get the feeling you don't know! Elsa: What do i not know? Anna: Arendelle's in deep, deep, deep, deep snow... Elsa: What? Anna: You've kind of set off an eternal winter,... everywhere! Elsa: Everywhere? Anna: It's okay, you can just unfreeze it! Elsa: No, i can't! I- I don't know how! Anna: Sure you can! I know you can! 'Cause for the first time in forever... Elsa: Oh, i'm such a fool, i can't be free! Anna: You don't have to be afraid! Elsa: No escape from the storm inside of me...! Anna: We can work this out together! Elsa: I can't control the curse! Anna: We'll reverse the storm you've made! Elsa: Anna please, you only make it worse! Anna: Don't panic! Elsa: There's so much fear! Anna: We'll make the sun shine bright! We can face this thing together! Elsa: You're not safe here! Anna: We can face this thing together! Elsa: No! Anna: We can change this winter weather! Elsa: Ahhh!! Anna: And everything will be all right! Elsa: I can't!!!

 

Vertaling

Anna: je hoeft me niet te beschermen Ik ben niet bang Alsjeblieft niet weer dicht me Gelieve niet de deur dichtslaan Je hoeft niet je afstand niet meer te houden! Want voor de firste tijd in eeuwigheid, ik eindelijk begrijpen. Voor het eerst in de eeuwigheid, kunnen we deze hand vast te stellen in de hand We kunnen samen het hoofd naar beneden deze berg je hoeft niet weg te gaan in angst! Want voor het eerst in de eeuwigheid zal ik hier zijn. Elsa: Anna, dan kunt u terug naar huis je leven is gaan genieten van de zon en het openstellen van depoorten. Anna: ja, maar ... Elsa: i know je het goed bedoelt maar laat me zijn ja, ik ben alleen maar ik ben alleen en gratis gewoon weg te blijven en u zult veilig van mij zijn Anna: Eigenlijk zijn we niet! Elsa: Wat bedoel je niet? Anna: Ik krijg het gevoel dat je niet weet! Elsa: Wat weet ik niet? Anna: Arendelle in diepe, diepe, diepe, diepe sneeuw ... Elsa: Wat? Anna: Je hebt soort van verrekening een eeuwige winter, ... overal! Elsa: Overal? Anna: Het is oke, kun je gewoon ontdooienhet! Elsa: Nee, ik kan niet! I-ik weet niet hoe! Anna: Natuurlijk kan dat! Ik weet dat je kan! Want voor het eerst in de eeuwigheid ... Elsa: Oh, ik ben zo'n dwaas, ik kan niet gratis zijn! Anna: Je hoeft niet bang te zijn! Elsa: Geen ontsnappen aan de storm in mij ...! Anna: We kunnen dit samen te werken! Elsa: Ik kan geen controle over de vloek! Anna: We zullen de storm die je hebt gemaakt te keren! Elsa: Anna alsjeblieft, je maakt het alleen maar erger! Anna: Raak niet in paniek! Elsa: Er is zoveelangst! Anna: We maken de zon maar schijnen helder! We kunnen dit ding samen gezicht! Elsa: Je bent hier niet veilig! Anna: We kunnen dit ding samen gezicht! Elsa: Nee! Anna: We kunnen deze winter weer veranderen! Elsa: Ahhh! Anna: En alles komt goed! Elsa: Ik kan het niet!