Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ftom Dice Songtekst: Bleeding In Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ftom Dice - Bleeding In Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bleeding In Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ftom Dice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Ftom Dice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bleeding In Love .

Origineel

Closed off from love I didn't need the pain Once or twice was enough And it was all in vain Time starts to pass Before you know would you frozen But something happened For the very first time with you My heart melts into the ground Found something true And everyone is looking around Thinking I am going crazy But I do not care what they say I'm in love with you! They try to pull me away But they dont know the truth My hearts crippled by the vain That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love But nothings greater Than the rush that comes with your embrace And in this world of loneliness I see your face Yet everyone around me Thinks that Im going crazy, maybe, maybe But I dont care what they say Im in love with you They try to pull me away But they dont know the truth My hearts crippled by the vain That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open And its draining all of me Oh they find it hard to believe Ill be wearing these scars For everyone to see Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open!!

 

Vertaling

Afgesloten van de liefde Ik heb geen behoefte aan de pijn Een of twee keer was genoeg En het was allemaal tevergeefs Tijd begint te geven aan Voor je het weet zou je bevroren Maar er is iets gebeurd Voor de allereerste keer met u Mijn hart smelt in de grond Iets gevonden waar En iedereen is op zoek naar de buurt Denken dat ik ben gek Maar kan me niet schelen wat ze zeggen Ik ben verliefd op jou! Ze proberen me weg te trekken Maar ze weet de waarheid Mijn hart verlamd door de ijdele Dat ik houden over de afsluiting Je snijdt me open en ik Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Ik blijf bloeden Ik blijf, blijf liefde bloeden Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Maar woordjes meer Dan de rush die komt met uw omarmen En in deze wereld van eenzaamheid Ik zie je gezicht Maar iedereen om me heen Denkt dat Im gek, misschien, misschien Maar I dont care wat ze zeggen Im in liefde met u Ze proberen me weg te trekken Maar ze weet de waarheid Mijn hart verlamd door de ijdele Dat ik blijfsluiten Je snijdt me open en ik Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Ik blijf bloeden Ik blijf, blijf liefde bloeden Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Je snijdt me open En haar aftappen alles van mij Oh ze vinden het moeilijk te geloven Ziek worden het dragen van deze littekens Voor iedereen te zien Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Ik blijf bloeden Ik blijf, blijf liefde bloeden Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Je snijdt me open en ik Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Ik blijf bloeden Ik blijf, blijf liefde bloeden Blijf bloeden Blijf, blijf liefde bloeden Je snijdt me open!