Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fuel Songtekst: cold summer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fuel - cold summer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cold summer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cold summer .

Origineel

The times I felt you on my breath They scraped me to the bone The times I fell the give no rest And they held me down You've been hit now, you've been sorry You've been hit now, I'm so sorry, You've been hit now And it has been a cold summer without you Gotta get back all I need And it has been a long cold summer without you And the fear of love is fadin', yeah, yeah All over me, all over me The tethered lives fell down on me Crushed and despised from you The future for us seems so bleak But I'll fight for that too You've been hit now, you've been sorry You've been hit now, I'm so sorry, You've been hit now And it has been a cold summer without you Gotta get back all I need And it has been a long cold summer without you And the fear of love is fadin', yeah Over me, Your heartbeat races The venom pours from the vein The dyin' savior wants to take your life too You've been hit now, you've been sorry You've been hit now, I'm so sorry You've been hit now And it has been a cold summer without you Gotta get back all I need And it has been a long cold summer without you And the fear of love is fadin', yeah, yeah It's been a cold summer without you Gotta get back all I need Now it has been a long cold summer without you And the fear of love is fadin', yeah, yeah All over me

 

Vertaling

De keren dat ik je voelde ademen Ze hebben me tot op het bot geschraapt De keren dat ik viel, geven geen rust En ze hielden me tegen Je bent nu geraakt, het spijt je Je bent nu geraakt, het spijt me zo, Je bent nu geraakt En het was een koude zomer zonder jou Ik moet alles terughalen wat ik nodig heb En het was een lange koude zomer zonder jou En de angst voor liefde is aan het vervagen, ja, ja Over mij, over mij De vastgebonden levens vielen op mij neer Verpletterd en veracht van je De toekomst lijkt ons zo somber Maar daar zal ik ook voor vechten Je bent nu geraakt, het spijt je Je bent nu geraakt, het spijt me zo, Je bent nu geraakt En het was een koude zomer zonder jou Ik moet alles terughalen wat ik nodig heb En het was een lange koude zomer zonder jou En de angst voor liefde is aan het vervagen, ja Over mij, Je hartslag racet Het gif stroomt uit de ader De verlosser wil ook je leven nemen Je bent nu geraakt, het spijt je Je bent nu geraakt, het spijt me zo Je bent nu geraakt En het was een koude zomer zonder jou Ik moet alles terughalen wat ik nodig heb En het was een lange koude zomer zonder jou En de angst voor liefde is aan het vervagen, ja, ja Het was een koude zomer zonder jou Ik moet alles terughalen wat ik nodig heb Nu is het een lange koude zomer geweest zonder jou En de angst voor liefde is aan het vervagen, ja, ja Helemaal over me heen