Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fuel Songtekst: ozone baby sucker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fuel - ozone baby sucker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ozone baby sucker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ozone baby sucker .

Origineel

I wanna make her go I wanna make here I wanna push her away Don't wanna feel no pain Don't wanna feel no shame Don't wanna feel this way I'm so alone here Why must I be I'm the one she calls ozone baby She waits alone for me toe down But I want to fly like a silly angel Aim for the sky, straight into the sun I wanna make her feel I wanna make it real I wanna give her away She wanna keep me here She wanna hold me dear She wanna make me stay She's so alone here She don't need me I'm the one she calls ozone baby She waits alone for me toe down But I want to fly like a silly angel Aim for the sky, straight into the sun My sun, on you, burning, singe you Confined, inside, rot from my lies, sucker I'll only hold you down I'll only steal your crown I'll only make you cry I'll only break your pride And eat you up inside Why should you even try I'm so alone here Why must I be I'm the one she calls ozone baby She waits alone for me toe down But I want to fly like a silly angel Aim for the sky, straight into the sun

 

Vertaling

Ik wil haar laten gaan, ik wil hier maken Ik wil haar wegduwen Ik wil geen pijn voelen Ik wil geen schaamte voelen Ik wil me niet zo voelen Ik ben hier zo alleen Waarom moet ik zijn Ik ben degene die ze ozonbaby noemt Ze wacht alleen op me tot ik haar tenen zie Maar ik wil vliegen als een domme engel Richt op de lucht, recht in de zon Ik wil haar het gevoel geven dat ik het echt wil maken Ik wil haar weggeven Ze wil me hier houden Ze wil me liefhebben Ze wil dat ik blijf Ze is hier zo alleen Ze heeft me niet nodig Ik ben degene die ze ozonbaby noemt Ze wacht alleen op me tot ik haar tenen zie Maar ik wil vliegen als een domme engel Richt op de lucht, recht in de zon Mijn zon, op jou, brandend, verschroeid Opgesloten binnenin, rot van mijn leugens, sukkel Ik hou je alleen maar vast Ik steel alleen je kroon Ik laat je alleen maar huilen Ik zal alleen je trots breken En je binnen opeten Waarom zou je het zelfs proberen? Ik ben hier zo alleen Waarom moet ik zijn Ik ben degene die ze ozonbaby noemt Ze wacht alleen op me tot ik haar tenen zie Maar ik wil vliegen als een domme engel Richt op de lucht, recht in de zon