Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fuel Songtekst: song for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fuel - song for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song for you .

Origineel

It's all I want It's all I needed now it's through It alles back to you The only one The one I needed I abuse More color for the bruise So I sing this song for you There's nothing left for me to do Goodbye dear one Venus I thought you'd bless me too So selfish to presume So I sing this song for you And I hope that what is true Will find a way to you I sing this song for you Venus never showed the way The stars would not be sold Heaven stole the light of day And we were never told So dark the day... So much for life, for life and love And now i'ts done The color always changes hue Bright to black and blue So I sing this song for you And I hope that what is true Will find a way to you I sing this song for you So I sing this song for you There's nothing left for me to do

 

Vertaling

Meer wil ik niet Het is alles wat ik nodig had nu het klaar is Het komt allemaal terug naar jou De enige Degene die ik nodig had, misbruik ik Meer kleur voor de blauwe plek Dus ik zing dit lied voor jou Ik hoef niets meer te doen Vaarwel lieve Venus Ik dacht dat jij mij ook zou zegenen Zo egoïstisch om aan te nemen Dus ik zing dit lied voor jou En ik hoop dat wat waar is Zal een weg naar jou vinden Ik zing dit lied voor jou Venus wees nooit de weg De sterren zouden niet worden verkocht De hemel heeft het daglicht gestolen En het is ons nooit verteld Zo donker de dag ... Tot zover het leven, het leven en de liefde En nu ben ik klaar De kleur verandert altijd van tint Helder tot zwart en blauw Dus ik zing dit lied voor jou En ik hoop dat wat waar is Zal een weg naar jou vinden Ik zing dit lied voor jou Dus ik zing dit lied voor jou Ik hoef niets meer te doen