Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fugative Songtekst: jimmy shoe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fugative - jimmy shoe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jimmy shoe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fugative! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fugative en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jimmy shoe .

Origineel

jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy j jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe i cant help but notice your smile pluse your heels are drivin me wild so let me approach you ask your name find out your details, you aint the same heres ma phone type in your numba send me a text let me get to no ya cuz i got a feeling your the one feet sweeper you got me so sprung yeh i said im stuck between 2 but them 2 dont matter now that i met you true your the one that im into care for you more than your jimmy shoe (shoe shoe shoe shoe shoe shoe shoe shoe) and i know you must have a few but my favorite colours red,green or blue J-I-M-M-Y girl you look so fly neva eva wanna say bye,bye im fallin in love with the shoes you buy S-H-O-E girl you got me going crazi C-crazi C-crazi crazi with your j j j jimmy shoe shoeee jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe her shoes are one of a kind they make me go out of my mind by the way she walks down the street i fall in amaze when she moves her feet so let me approach you again mention i wanna be more than friends explain that i wanna be your man and not one of your other fans coz 1 your that type of girl for me 2 your that type of girl i need 3 you'll always be there for me and your shoes are tight 4..5..6 1 your that type of girl for me 2 your that type of girl i need 3 you'll always be there for me and your shoes are tight 4..5..6 J-I-M-M-Y girl you look so fly neva eva wanna say bye,bye im fallin in love with the shoes you buy S-H-O-E girl you got me going crazi C-crazi C-crazi crazi with your j j j jimmy shoe shoeee jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy shoe jimmy j jimmy jimmy j jimmy shoe (shoe shoe shoe shoe shoe shoe shoe) and i know you must have a few but my favorite colours red,green or blue J-I-M-M-Y girl you look so fly neva eva wanna say bye,bye im fallin in love with the shoes you buy S-H-O-E girl you got me going crazi C-crazi C-crazi crazi with your j j j jimmy shoe shoeee J-I-M-M-Y girl you look so fly neva eva wanna say bye,bye im fallin in love with the shoes you buy S-H-O-E girl you got me going crazi C-crazi C-crazi crazi with your j j j jimmy shoe shoeee

 

Vertaling

jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy j jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen Ik kan het niet helpen, maar merk je glimlach op laat je hielen me gek maken dus laat me je benaderen vraag je naam zoek uw gegevens, u bent niet hetzelfde heres ma telefoon type in uw numba stuur me een sms laat me je niet bereiken want ik heb het gevoel dat jij degene bent voeten veegmachine je hebt me zo gewond yeh ik zei ik zit vast tussen 2 maar die 2 doen er niet toe nu ik je heb ontmoet waar je degene bent waar ik in ben zorg meer voor je dan je jimmy schoen (schoen schoen schoen schoen schoen schoen schoen) en ik weet dat je er een paar moet hebben, maar mijn favoriete kleuren rood, groen of blauw J-I-M-M-Y meid, je kijkt zo, vlieg neva eva wil zeggen doei, doei ik word verliefd op de schoenen die je koopt S-H-O-E meisje, je laat me gek worden C-crazi C-crazi crazi met je j j j jimmy schoen shoeee jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen haar schoenen zijn uniek ze laten me uit mijn gedachten gaan trouwens ze loopt over straat ik sta versteld als ze haar voeten beweegt dus laat me je weer benaderen vermeld ik wil meer zijn dan vrienden leg uit dat ik je man wil zijn en niet een van je andere fans coz 1 je bent dat type meisje voor mij 2 je bent dat type meisje dat ik nodig heb 3 je zult er altijd voor me zijn en je schoenen zijn strak 4..5..6 1 je bent dat type meisje voor mij 2 je bent dat type meisje dat ik nodig heb 3 je zult er altijd voor me zijn en je schoenen zijn strak 4..5..6 J-I-M-M-Y meid, je kijkt zo, vlieg neva eva wil zeggen doei, doei ik word verliefd op de schoenen die je koopt S-H-O-E meisje, je laat me gek worden C-crazi C-crazi crazi met je j j j jimmy schoen shoeee jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy j jimmy jimmy jimmy j jimmy schoen jimmy j jimmy jimmy j jimmy schoen (schoen schoen schoen schoen schoen schoen schoen) en ik weet dat je er een paar moet hebben, maar mijn favoriete kleuren rood, groen of blauw J-I-M-M-Y meid, je kijkt zo, vlieg neva eva wil zeggen doei, doei ik word verliefd op de schoenen die je koopt S-H-O-E meisje, je laat me gek worden C-crazi C-crazi crazi met je j j j jimmy schoen shoeee J-I-M-M-Y meid, je kijkt zo, vlieg neva eva wil zeggen doei, doei ik word verliefd op de schoenen die je koopt S-H-O-E meisje, je laat me gek worden C-crazi C-crazi crazi met je j j j jimmy schoen shoeee