Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: full blown chaos Songtekst: anchored heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: full blown chaos - anchored heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anchored heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van full blown chaos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van full blown chaos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anchored heart .

Origineel

try and hold me back you fail every time no chains can restrain level barriers one by one only one way to go thats up above the rest breath through every wall iron will i wont give up never again give in to you cant make me turn away ill never look away this goes beyond desire driven by my goals too determined to be defeated steadfast on solid ground anchored heart try and hold me back you fail every time no chains can restrain level barriers one by one i wont give up never give in to you cant make me turn away ill never look away this goes beyond desire driven by my goals too determined to be defeated steadfast on solid ground anchored heart iron will too determined to be defeated anchored heart steadfast on solid ground I wont give up never give in to you cant make me turn away ill never look away this goes beyond desire driven by my goals too determined to be defeated steadfast on solid ground

 

Vertaling

probeer me maar eens tegen te houden je faalt elke keer geen ketenen kunnen me tegenhouden maak de barrières één voor één gelijk slechts één weg te gaan die boven de rest uitstijgt adem door elke muur ijzeren wil ik zal niet opgeven nooit meer toegeven aan jou. kan me niet doen afkeren ik zal nooit wegkijken dit gaat verder dan verlangen gedreven door mijn doelen te vastbesloten om verslagen te worden standvastig op vaste grond verankerd hart probeer me maar eens tegen te houden je faalt elke keer geen ketenen kunnen me tegenhouden Een voor een de barrières slechten. ik zal niet opgeven nooit toegeven aan jou. Je kunt me niet doen afkeren. ik zal nooit wegkijken dit gaat verder dan verlangen gedreven door mijn doelen te vastbesloten om verslagen te worden standvastig op vaste grond verankerd hart ijzeren wil te vastbesloten om te worden verslagen verankerd hart standvastig op vaste grond ik zal niet opgeven nooit aan jou toegeven kan me niet doen afkeren ik zal nooit wegkijken dit gaat verder dan verlangen gedreven door mijn doelen te vastbesloten om verslagen te worden standvastig op vaste grond