Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fun lovin criminals Songtekst: running for cover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fun lovin criminals - running for cover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running for cover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fun lovin criminals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fun lovin criminals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running for cover .

Origineel

For forty days and for forty nights I been walkin' down these streets Tryin' to get it right But down there lies darkness Down there lies the past Down there my conscience Kinda kicked my ass You got me runnin' for cover Runnin' from bein' me You got me runnin' for cover For cryin' out loud I hear them moanin' from distant lands Have some hookers shut 'em up with some swollen glands Now beggin's changed, I guess you'll do Just a hood rat all jacked off and tangled up in blue There's blood at home, there's blood on my street How am I to smile in complete defeat? Well, I'm jumpin' into limbo, tryin' to feel alive I'm jumpin' into limbo and I like it You got me runnin' for cover Runnin' from bein' me You got me runnin' for cover For cryin' out loud Into the quiet dusk I see curvy clouds chokin' up on irony I give it a pause and I break to the left But I'm wasted and I can't seem to catch my breath Here I go, just one more time Findin' out what's goin' on with the party line Well, I'm jumpin' into limbo tryin' to feel alive I'm jumpin' into limbo and I like it You got me runnin' for cover Runnin' from bein' me You got me runnin' for cover For cryin' out loud

 

Vertaling

Veertig dagen en veertig nachten lang liep ik door deze straten om te proberen het goed te krijgen Maar daar beneden ligt de duisternis Daar beneden ligt het verleden Daar beneden ligt mijn geweten Kinda kicked my ass You got me runnin' for cover Rennin' from bein' me You got me runnin' for cover In cryin' out loud Ik hoor ze kreunen vanuit verre landen Laat wat hoeren ze opsluiten met wat gezwollen klieren Nu is het smeken veranderd, ik denk dat jij het zal doen Just a hood rat all jacked off and tangled up in blue Er is bloed thuis, er is bloed op mijn straat Hoe kan ik lachen in complete nederlaag? Nou, ik spring in het ongewisse, probeer te voelen dat ik leef I'm jumpin' into limbo and I like it You got me runnin' for cover Rennin' from being' me You got me runnin' for cover In godsnaam In de stille schemering zie ik wolken die ironie oproepen Ik geef het een pauze en ik breek naar links But I'm wasted and I can't seem to catch my breath Hier ga ik, nog één keer Zoek uit wat er aan de hand is met de partij lijn Well, I'm jumpin' into limbo tryingin' to feel alive I'm jumpin' into limbo and I like it You got me runnin' for cover Rennin' from bein' me You got me runnin' for cover For cryin' out loud