Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fun Lovin Criminals Songtekst: Scooby Snacks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fun Lovin Criminals - Scooby Snacks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Scooby Snacks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fun Lovin Criminals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fun Lovin Criminals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Scooby Snacks .

Origineel

Me and Fast got the gats; we're out to rob a bank. We got Steve outside carrying a full pack. Now everything's cool and everything's smooth. (Hey that's smooth) I walked up to the teller, I gave her the letter She gave me the loot with puckered up lips and a wink that I found cute, and I said, "baby, baby, baby" (Is this some Kharmic-Chi love thing happening here baby or what.) By that time Fast tapped me with the 9 he said it was time to blow, ya know. So out the door we go. Back to the ride with Steve inside and alive; off we drive I hurt my lower lumbar, you know we'll never get far, riding around in a stolen police car, so we dropped it off and piled in a Caddy; Steve was driving because I had to talk to my man about something. - Look, I don't know anything about any fucking set-up, you can torture me all you want. - Torture you, that's good, that's a good idea, I like that one. Running around robbing banks all wacked off of Scooby Snacks! (2x) I don't give a fuck about the hell's gate, ain't punkin' the crowd and I'm still standing up staight. So, we pull these jobs to make a little money; no one gets hurt if they don't act funny. On the way to the yacht, we almost got caught, fast is shooting mailboxes, not knowing where the cop is. They're at the Dunkin Donuts, adjacent from the Froman's whose mailbox fast had just exploded. They gave chase, but my man Steve is an ace; we lost those brothers with haste. We cast off and along we went off Bermuda to an island resort we rented. - Sonny, I need you cool, are you cool? - I am cool. Running around robbing banks all wacked off of Scooby Snacks! (4x)

 

Vertaling

Me en Fast kreeg de GATS; we uit naar een bank beroven. We kregen Steve buiten het dragen van een volledige verpakking. Nu alles is cool en alles is glad. (Hey, dat glad's) Ik liep naar de teller, gaf ik haar de brief Ze gaf me de buit met maximaal lippen gebobbeld en een knipoog, dat vond ik leuk, en ik zei "baby, baby, baby" (Is dit een Kharmic-Chi love thing happening here baby of wat.) Tegen die tijd Snelle tikte me met de 9 hij zei dat het tijd was om te blazen, weet je. Dus de deur uit gaan we. Terug naar de rit met Steve binnen en levend; af rijden we Ik mijn lagere lumbale pijn, weet je we nooit ver, rijden rond in een gestolen politie-auto, dus we laten vallen uit en opgestapeld in een Caddy; Steve reed want ik had om te praten met mijn man over iets. - Kijk, ik weet niets over een fucking set-up, kunt u marteling mij alles wat je wilt. - Marteling u, dat is goed, dat is een goed idee, als ik die. Rondrennen beroven van banken alle wacked off van Scooby Snacks! (2x) Ik geef geen fuck over deHell's poort, is niet Punkin 'de menigte en ik ben nog steeds opstaan staight. Dus trekken we deze banen om een beetje geld; niemand raakt gewond als ze niet handelen grappig. Op weg naar het jacht, we bijna betrapt, snel schiet mailboxen, niet wetende waar de agent is. Ze zijn bij de Dunkin Donuts, grenzend uit de Froman wiens mailbox snel had net ontplofte. Ze zette de achtervolging in, maar mijn man Steve is een ace, we verloren die broers met haast. Wij stemmen af en samen gingen we Bermuda af naar een eiland toevlucht we gehuurd. - Sonny, I need you cool, ben je cool? - Ik ben cool. Rondrennen beroven van banken alle wacked off van Scooby Snacks! (4x)