Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fundo de quintal Songtekst: caidinho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fundo de quintal - caidinho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caidinho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fundo de quintal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fundo de quintal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caidinho .

Origineel

Vê se você vem me dar um pouco de carinho. Me sinto carente e tão caidinho. Eu preciso de amor. A saudade bate forte não me deixe sozinho. Meu bem me socorre o peito vazio. Sente a falta de você. Do amor, da paixão. Pra curar a solidão. Dói demais, essa dor. Não tenho paz sem teu calor. Meu bem preciso do teu amor. Sentir você dentro de mim. Pois a saudade faz a maldade. Ao meu viver da fim.

 

Vertaling

Kijk of je me wat genegenheid komt geven. Ik voel me behoeftig en zo gevallen. Ik heb liefde nodig. Het verlangen slaat hard toe laat me niet alleen. Mijn goede help me de lege kist. Ik mis je. Van liefde, van passie. Pra curar a solidão. Het doet te veel pijn, deze pijn. Não tenho paz sem uu calor. Mijn liefste, ik heb je liefde nodig. Voel je in mij. Wantaudade faz a maldade. Ao meu viver da fim.