Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: funeral for a friend Songtekst: built to last

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: funeral for a friend - built to last ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van built to last? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van funeral for a friend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van funeral for a friend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals built to last .

Origineel

Behind closed doors we are building up our castles. And we wait to be saved behind these sheltered walls. Tell me who will be left to save us. When we can't even save ourselves. Eyes of the innocent. The death of human spirit. A science of tragedies that we've let into our homes. And I will never close my eyes to what I see every day. And even if it kills me. I will never end up like them. Tell me who will be left to save us. When we can't even save ourselves. [x2]. A shell of a man. Bled of every sentiment. And all honesty and compassion. Destroyed in just one breath. [x2]. I will never close my eyes to what I see every day. And even if it kills me. I will never end up like them. Tell me who will be left to save us. When we can't even save ourselves. [x2]

 

Vertaling

Achter gesloten deuren bouwen we onze kastelen op. En we wachten om gered te worden achter deze beschutte muren. Zeg me wie er overblijft om ons te redden. Als we onszelf niet eens kunnen redden. Ogen van de onschuldigen. De dood van de menselijke geest. Een wetenschap van tragedies die we in ons huis hebben binnengelaten. En ik zal nooit mijn ogen sluiten voor wat ik elke dag zie. En zelfs als het me doodt. Ik zal nooit eindigen zoals zij. Zeg me wie er overblijft om ons te redden. Als we onszelf niet eens kunnen redden. [x2]. Een omhulsel van een man. Ontdaan van elk sentiment. En alle eerlijkheid en medeleven. Vernietigd in slechts één adem. [x2]. Ik zal nooit mijn ogen sluiten voor wat ik elke dag zie. En zelfs als het me doodt. Ik zal nooit eindigen zoals zij. Zeg me wie er overblijft om ons te redden. Als we onszelf niet eens kunnen redden. [x2]