Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Funeral For A Friend Songtekst: History

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Funeral For A Friend - History ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van History? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Funeral For A Friend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Funeral For A Friend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals History .

Origineel

Dear friends of this academy Oh, Romeo is bleeding to death.. To see a friend bleed to death What for, some kind of metaphor That I can't see.. So I'll drink until I see it. This sky will make me sick, So I'll give up on you, I'll give up on this. This sky will make me sick, So I'll give up on this, I'll give up on you. [Chorus] Archers in your arches, Raise your fingers for one last salute.. And bleed this skyline dry Your history is mine. So you want to hold me up and bring me down? Yes, you want to hold me up and break me down I don't care for your sweet scent Or the way you want me more than I want you. I don't care for your sweet scent Or the way you want me more than I want you. [Chorus x2] It's all mine.. it's all mine.. it's all mine... [Chorus x2]

 

Vertaling

Beste vrienden van deze academie Oh, is Romeo dood aan het bloeden .. Om een vriend doodbloeden Wat voor, een soort metafoor Dat ik niet kan zien .. Dus ik drink tot ik het zie. Deze lucht maakt me ziek, Dus ik zal opgeven op u, Ik zal opgeven op dit punt. Deze lucht maakt me ziek, Dus ik zal opgeven op deze, Ik zal u op te geven. [Chorus] Boogschutters in uw bogen, Verhoog je vingers voor een laatste groet .. En bloeden deze skyline van droge Uw geschiedenis is van mij. Dus je wilt me houden en me doen dalen? Ja, wil je me houden en me breken I don't care voor uw zoete geur Of de manier waarop je wilt dat ik meer dan ik u wilt. I don't care voor uw zoete geur Of de manier waarop je wilt dat ik meer dan ik u wilt. [Chorus x2] It's all mine .. it's all mine .. it's all mine ... [Chorus x2]