Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: funker vogt Songtekst: fallen hero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: funker vogt - fallen hero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallen hero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van funker vogt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van funker vogt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallen hero .

Origineel

They called me the tragic hero They avoided my company My names were only whispered Just a tale for a moonless night Fallen hero fits much better To describe my true fate Once a fighter for the light Reduced to an observer And again I hear the voices A distant thunder through the night The angel of destruction Summoning her fellows for the fight Now the time has come and yet you stand alone The enemy is mighty and too strong Without any help you will lose on your own So you call out for me to come along Now this can turn my fate Revive my true confession To be a fighter once again Standing here by your side This might be my last mission The final fight for mankind Reunited on the eve of the apocalypse

 

Vertaling

Ze noemden me de tragische held Ze vermeden mijn gezelschap Mijn namen werden alleen gefluisterd Slechts een verhaal voor een maanloze nacht Gevallen held past veel beter Om mijn ware lot te beschrijven Eens een strijder voor het licht Gereduceerd tot een waarnemer En weer hoor ik de stemmen Een verre donder door de nacht De engel der vernietiging Roept haar makkers op voor de strijd Nu is de tijd gekomen en toch sta je alleen De vijand is machtig en te sterk Zonder hulp zul je in je eentje verliezen Dus roep je mij om mee te gaan Nu kan dit mijn lot veranderen Mijn ware bekentenis doen herleven Om weer een strijder te zijn Ik sta hier aan jouw zijde. Dit kan mijn laatste missie zijn De laatste strijd voor de mensheid. Herenigd aan de vooravond van de Apocalyps