Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Funkerman Songtekst: Speed Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Funkerman - Speed Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Speed Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Funkerman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Funkerman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Speed Up .

Origineel

Try to keep up with me 'Cause I can give you SOME All the lovin' you need I give you such a rush Baby step up your game Keep up with my pace Girl I know that you want it Don't hesitate I want you behind my BEDROOMDOORS READY OR NOT, we're about to speed up I'm lovin' you girl

 

Vertaling

Proberen bij te houden met mij 'Want ik kan u enkele Alle lovin 'u nodig hebt Ik geef je een dergelijke rush Baby stap je game Houden met mijn tempo Meisje ik weet dat je het wilt Aarzel niet Ik wil dat je achter mijn BEDROOMDOORS READY of niet, we staan ??op het punt te versnellen I'm lovin 'je meisje